“Bir Nefes Hayat”
“Bir Nefes Hayat”

“Bir Nefes Hayat”

“Bir Nefes Hayat”

Neden bir nefes hayat? Çünkü yaklaşık iki yıldır devam eden pandemi nedeni ile en çok zorluk çekenler kuşkusuz sağlık emekcilerimiz.Bu neden le geleneksel hale gelen veteran futbol turnuvamızı sağlık çalışanlarına ifhafen yaptık.
Ve İlk Kuralımız:
1- Turnuvaya katılacak olan tüm sporcular HES kodu ile sahaya girecekler ve en az bir Covit aşısı olmak zorundadır.Covit aşısı olmayanların en az 48 öncesine ait PCR test sonucunu ibra etmeleri zorunludur.
Yaşam hakkı ;insanın maddi ve manevi varlığının bütünselliğinin dokunulmazlığı üzerine kurulmalı ve saygı duyulmalıdır.
Yaşam hakkını savunan GESYAD (Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği) Olarak bizler de Gemlik’e gerçek anlamada kendi ile barışık ve tüm konuların rahatlıkla konuşulabileceği bir barış ortamı oluşması için faliyetlerimizi sürdürüyoruz. İnsanların barış ortamında birbirlerini kırmadan anlayabilmelerinin en temel yolu doğru iletişim… Doğru iletişim için ise insanların yanyana gelebilmesini sağlamak gerek .GESYAD olarak insanların yanyana gelebilmesi için kullandığımız araçlardan biri de Veteran Futbol Turnuvası. Veteran futbol turnuvasının Geleneksel 5. Turnuva açılışını 3 Eylül Cuma günü Gemlik Atatürk Satadında saat 17:30 da gerçekleştirdik.Eski futbolcuların,brokrat ve siyasilerin karşılaştığı renkli ve neşeli gösteri maçı görülmeye değer güzel anlara sahne oldu.Sahada ter döken AK Parti ilçe Başkanı Şamil Yiğit,MHP Gemlik İlçe Başkanı M.Emin Özcanbaz Belediye meclis Üyesi Emrah Keskinden,CHP Belediye Meclis üyeleri Sedat Özer ve Tekin Rama,Millieğitim Müdürü Mehmet Duran,Liman Baskanı,M.Asım Uslu ile saha dışında sisyasi partilerin temsilcileri,eski futbolcu arkadaşlarımız ve aileleri,Halkeğitim Müdürümüz Adnan Uluğ,Devlet Hastahanesi Başhekimizi Şahmeran Çelenkoğlu ve Gemlik Başsavcısı Hilal Bozdağ’a sonsuz teşekkürler.
Turnuva maçı öncesi covid nedeni ile hayatını kaybeden başta sağlık emekcileri olmak üze bir dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşı okundu.
Turnuva maç vuruşunu ise 83 yaşında sağlık emekcisi yönetim kurulu üyemiz Müjde Akyıldız’ın annesi Sevgi Kehriyeşiloğlu yaptı. Gemlik Dersimspor ile Gemlik Erzurumlular Derneği arasında oynanan açılış maçı, gayet keyifli ve centilmence geçeriz. Maçı son dakika golü ile Gemlik Erzurumlular Derneği 1-0 kazantı.Fakat Maç sonu şunu gördük ki dostluklar için spor gibi aktiviteleri araç gören insanlar amaç olan dostluklar için samimiyetle gidip tebrik etmeyide biliyorlar. Bu anlamda Gemlik Dersimspor oyuncu,yönetim ve seyircilerini kutluyoruz.
Final maçı dışındaki tüm maçlar Umurbey R. Tayip Erdoğan Sahasında yapılacak
Dostlukların daim olması için takımınızı desteklerken,rakibi de alkışlamayı unutmayın..
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir