Gemlik Master Takımı Final de
Gemlik Master Takımı Final de

Gemlik Master Takımı Final de

Gemlik Master Takımı Final de

Yalova da düzenlenen sekiz takımlı turnuvada dün Yeşilovaspor’u 4-2 mağlup ederek takımızı finale çıktı.Final 3 Ağustos Salıgünü saat 19:30 da Yalova Teşvikiye sahasında Yalovaspor Master takımı ile yapılacak
Girdiği her işte olduğu gibi bu organizasyonda birleştirici ve bütünleştirici misyonu ile büyük emeği olan Gemlikspor Akademi Başkanı Erdal Akkaya ya,Servis konusunda destek veren Gemlik Belediyesine ,Turnuva katılım bedelini ödeyen Gemlik Kulüpler Birliğine,Her maçda yanımızda olan GS Dernek Başkanı Ümit Yüksel,Gemlik Masterler Komite Başkanı Muhammet Bekar,Gemlikspor Emektarı Ferhat Orhan abimiz’e,Sporun içinde olup her zaman yanımızda olan Millieğitim Müdürümüz Mehmet Duran,İlçespor Müdürümüz Sabri Karaman,Gemlik Orman Müdürü Fatih Kurt,Serkan,Alpaslan,Nuri,Ayhan,Ömer,Hasan , Emrah,Veis,Mehmet hocalarımızla Orhangaziden katkı sunan ve yıllardır Gemlik ile birlikte olan Murat Alemdar,Necmi Öksz,Hüseyin Turan ,İsmail Oruç ve İbrahim Bayraktar’a çok teşekkür ederiz.
Ayrıca saha içindeki oyunları ve saha dışındaki duruşları ile katkı sunan Nizamaettin Arak ,Gökhan Derdiyok (derdi varmıydı yokmuydu belli etmiyor 😊)Burak Musab,Hüseyin Soyugüzel ve ismini unuttuğum kim varsa aflarına sığınarak çok çok teşekkür ediyoruz.
Bu grub da öncelikli amacın dosluk olduğu her kes tarafından bilinir. Kazanmak insan oğlunun fıtratı gereği güzel bir duygu ve yaşanılmasını istediğimiz bir duygu. Oysa hayatı anlamlı yaşamak için hayat içerisin de önemli olan değerlerin başında dostluk gelir.Bunun içindir ki dostluk için yapılan bu turnuvada futbol sadece bir araçtır ve öyle olmalı. İsmini saydığım veya yazmayı unuttuğum tüm dostlar olması gerek mücadele ve azimle ama kimseyide kırmadan,yenildiğinde bile rakibini tebrik eden görüntülerle sahadan ayrılmayı bildi. Hepsini tebrik ediyoruz.
Spor için de küçük bir organizasyonda bile içten ve samimiyetin oluşturduğu dostlukları normalde yıllarca uğraşsanız sağlayamazsınız. Bu neden çevremizdeki herkesi sanat,spor ,kültür hangi alana ilgi duyuyorsanız yönlendirmeye ve içinde olamya çalışın.
Unutmayın “Güller laleler bütün çiçekler solar. Çelik ve demir kırılır ama sağlam dostluk ne solar ne de kırılır.”
“Dost sanma şanlı vaktinde dost olanı
Dost bil gamlı vaktinde elinden tutanı?”
Bir 17 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve şunu diyen bir yazı 'YALOVA ASKF' görseli olabilir
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor

Gemlik’te halk günleri devam ediyor Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Halk Gününün ikincisini gerçekleştirdi. Başkan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir