Gemlik Gençlik Merkezi Gezici Kütüphaneyle Seç Köy ’de
Gemlik Gençlik Merkezi Gezici Kütüphaneyle Seç Köy ’de

Gemlik Gençlik Merkezi Gezici Kütüphaneyle Seç Köy ’de

Gemlik Gençlik Merkezi Gezici Kütüphaneyle Seç Köy ’de

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı (2020-1) kapsamında desteklenen Bursa İnovatif Gönüllülük ve Spor Derneği nin Gezici Kütüphane Projesi kapsamında Seç köyde ilk ve ortaokulunda kitap okuma programı düzenlendi. Programa GSB Nilüfer Gençlik Merkezinden 5 ve Gemlik Gençlik Merkezinden 15 Gönüllü genç katıldı.
Etkinlikte okulun tüm öğrenciler öğretmenlerinin nezaretinde okul bahçesine çıkıp 5erli grupla ayrıldılar. Her grupta yer alan gönüllü gençlerle yaklaşık bir saat boyunca kendilerine dağıtılan kitapları okuyan öğrencilere daha sonra yine okul bahçesinde müzik eşliğinde gönüllü gençler tarafından A ram sam sam, Balta, Karınca, Patates adam gibi müzikler eşliğinde eğlenceli oyunlar oynatıldı.
Gemlik Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinden Merve Çelik ve Yiğit Şenyuva giydikleri palyaço kıyafetleriyle Ömer Faruk’da söylediği şarkılarla çocukları neşelendirdiler.
Gezici kütüphane projesi sorumluları, GSB Nilüfer Gençlik Merkezi ve GSB Gemlik Gençlik Merkezi idareci ve gönüllü gençlerine teşekkür eden Okul idaresi ve öğretmenleri programın tekrarını beklediklerini ifade ettiler.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir