Beki'den Esnaf Açılsın Çağrısı
Beki'den Esnaf Açılsın Çağrısı

Beki’den Esnaf Açılsın Çağrısı

Beki’den Esnaf Açılsın Çağrısı

Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  İsmail Beki, 12.ci gününe giren tam kapanma kısıtlamaları nedeniyle mağdur olan esnafın mağduriyetinin bir nebze de olsa giderilmesi için açılması çağrısında bulundu.

Beki,  yaptığı yazılı açıklamasında esnaf ve sanatkarımız zor bir süreçten geçti, geçmeye de devam ediyor. Tam kapanma öncesi çoğu zaman  siftahsız dükkan kapatırken, tam kapanma ile birlikte evine ekmek götüremez duruma gelmiştir. Esnafı rahatlatması için planlanan destek kredilerinde istenen vergi borcu yoktur kıstası nedeniyle hiç bir esnafımız bundan faydalanamamaktadır. Tüm bu olumsuz durumlar esnaf kardeşlerimizin bayrama buruk girmesine sebep olmaktadır” dedi.

Beki, “genel olarak iş yapılan ve en bereketli günlerden olan Ramazan Bayramı öncesinde  bu yıl tam kapanma nedeniyle hareketsiz geçiyor. Dükkanlar kapalı. Bayramın hemen öncesinde başlayan ve bayramı da içine alan tam kapanma nedeniyle beklenen ciro gerçekleşemediği gibi bayram öncesi satış yapılır düşüncesi ile aldığı ürünler raflarda kalırken, bir de borç yükü esnafımızın sırtına bindi” ifadesini kullandı.

(Son Güncelleme: 11 Mayıs 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır

Meslek Lisesinde PISA 2025 Pilot Uygulama Laboratuvarı Hazır 2025 PISA Pilot Uygulamasında ülkemizi temsil edecek …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir