Gür İşitme Cihazları hizmete başladı
Gür İşitme Cihazları hizmete başladı

Gür İşitme Cihazları hizmete başladı

Gür İşitme Cihazları hizmete başladı

İşitme cihazları satış ve uygulama hizmetleri üzerine hizmet verecek Gür İşitme Cihazları açıldı. Açılışa Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, Türkiye Emekliler Derneği Gemlik Şubesi Başkanı Ömer Şimşek, basın mensupları ile Gür ailesinin yakınları katıldı. İstiklal Caddesi İtimat Süt Ürünleri üzerinde hizmete giren dükkan, Gemlikli kadın girişimci Melek Gür tarafından açıldı.

Açılışta konuşan Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik’e yeni bir işletme kazandırıldığı için mutlu olduğunu söyledi. Beki şöyle konuştu: “Pandemi koşullarında esnafımızın bir takım zorluklar yaşadığını görüyor ve destek olmaya çalışıyoruz. Öte yandan değerli hanımların da önemli cesaret örnekleri göstererek böyle girişimlerde bulunanlarını oldukça önemli görüyoruz. Melek Hanım’ı kutluyor ve hayırlı işler diliyorum.”

Kurdelenin kesilmesinin ardından misafirler hatıra fotoğrafı çekildi. İşletmenin girişinde ise Melek Gür ve ailesi tarafından organize edilen hayır lokması dağıtımı gerçekleştirildi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir