İş istihdamda Gemlik Belediyesi farkı
İş istihdamda Gemlik Belediyesi farkı

İş istihdamda Gemlik Belediyesi farkı

İş istihdamda Gemlik Belediyesi farkı

İki yıldır hizmetlerini sürdüren Gemlik Belediyesi iş istihdam bürosu, 500 vatandaşı iş sahibi yaparak çalışma hayatına katılımlarını sağladı.
Gemlik Belediyesi Sosyal Belediyecilik anlayışıyla Gemliklilere hizmet vermeye devam ediyor. Türkiye’de iş istihdam bürosu kuran nadir belediyelerden olan Gemlik Belediyesi, özel sektör ve vatandaşlar arasında köprü kuruyor.
“500 vatandaşımızı iş sahibi yaptık”
İş istihdam bürosunun işçi ile işveren arasında köprü görevi üstlenerek kurulduğu günden bu zamana kadar yüzlerce vatandaşın iş sahibi olmasını sağladığını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Ülkemizde her geçen gün artan işsizlik oranı özellikle gençlerin gelecek planlarında değişiklik yapmasını ve eğitimini yeri geldiğinde yarıda bırakmasını yol açıyor. Biz, Gemlik Belediyesi olarak sadece beton belediyeciliği değil, Gemliklilerin her koşulda yanında olacak bir belediyecilik anlayışını benimsedik. Bize gelen başvuru formları dikkatlice inceliyor, özel sektörle görüşmeler yapıp vatandaşlarımızın uygun işlere yerleşmesini sağlıyoruz. Bu güne kadar yaklaşık 500 vatandaşımızı iş sahibi yaptık” dedi.
Gemlik Belediyesi’nin elindeki CV bankasının çok geniş olduğuna değinen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, özel sektör temsilcilerinin aradıkları özellikleri iş istihdam bürolarına iletmeleri durumunda uygun adayları hemen yönlendirebileceklerini belirtti.
Bir 2 kişi, oturan insanlar ve ofis görseli olabilir
(Son Güncelleme: 23 Ocak 2023)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir