TOGG YOLUNDA İNCELEME
TOGG YOLUNDA İNCELEME

TOGG YOLUNDA İNCELEME

TOGG YOLUNDA İNCELEME

Yerli ve Milli Otomobil Fabrikasının yollarında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
Fabrikanın kurulduğu alana giden yol yapımı ve Engürücük Kavşağı çalışmaları yerinde incelendi.
AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel, AK Parti Gemlik İlçe Başkanı M. Şamil Yiğit, MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Burkent Genel Müdürü Ahmet Avcı’nın gerçekleştirdiği teknik gezide yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alındı.
Teknik ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Işık: Biz bugün devam eden karayolları yatırımlarımızı, KGM 14’üncü Bölge Müdürümüzle birlikte inceliyoruz ve bu çerçevede projelerimiz ile çalışmalarımız devam ediyor. Yerli Otomobil Bağlantı Yolu ve TOGG’u Ankara yoluna bağlayacak Engürücük Kavşağı’nı yerinde inceledik, buradaki çalışmalarımızı da belirlenen süre içerisinde hızla tamamlayıp hizmete açılacak.
Cumhurbaşkanımızın müjdesiyle Türkiye Otomotiv Girişim Grubu tarafından (TOGG) yerli otomobilin Bursa’da, Gemlik’imizde üretilmesi hepimiz için büyük bir heyecan oluşturdu ve biz bu anlamda enerjimizi kaybetmeden canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
Türkiye’nin yerli otomobili Gemlik’den gelecek… Bu bizim için çok büyük bir onur kaynağı. TOGG, Bursa’nın sanayisine yeni bir motivasyon, istihdama ve ekonomiye çok önemli katkılar sağlayarak yeni nesil projelerle farklı bir perspektif oluşturacak.
Yatırım Projeleri Bilgileri:
Mudanya-Gemlik Yolu Km: 19+700-24+136 Arası, Yerli Otomobil Fabrikası Bağlantı Yolu ile Engürücük Farklı Seviyeli Kavşağı Toprak İşleri, Sanat Yapıları, Köprü İşleri ve Üstyapı Yapımı İşi
Proje Uzunluğu 4.8 Km.
İhale Tarihi: 5.10.2020
İhale Bedeli: 53.813.453.99₺
Proje Tutarı: 71.349.000₺
İşin başlama ve bitiş tarihi: 27.10.2020 – 22.08.2021

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir