Türkoğlu; ‘’Yeni arkadaşlarımıza güveniyoruz’’

Türkoğlu; ‘’Yeni arkadaşlarımıza güveniyoruz’’

Türk Eğitim Sen Bursa Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu, yeni atanan Gemlik Şube Başkanı Mesut Rahmi Bayram ve yönetimi ile Gemlik Gündem Gazetesini ziyaret etti. Türkoğlu ve beraberindekileri Gazetemiz Genel Yayın yönetmeni Hurşit Topal karşıladı.

Ziyarette konuşan Türkoğlu, Gemlik ve Türkiye’de yaşanan gelişmelere vurgu yaparak, Gemlik’in de, Türkiye’nin de önceliklerini biliyoruz. Yeni arkadaşlarımıza da güvenimiz tamdır’’ dedi.

Türkoğlu sözlerinin devamında; ‘’Gemlik’te ve ülkede önemli bir süreçten geçtik.

’Sosyal Medya da paylaşımlarımızdan endişe eder hale geldik. İleri demokrasiden bahsederken, orta doğunun batağına saplandık. Müfredat umut vermiyor. Çok defa değişti. Mülakat yapıyorlar, önceden sonuçları belli. Bunu teşkilatlarımız noter vasıtasıyla İstanbul’da kanıtladı. Önceden verdikleri liste ile açıklanan sonuçlar bire bir uyuşuyor.

En son yapılan mülakat ile alakalı sonuçların açıklanmasını istiyoruz. Bursa’da bunu açıklayamıyoruz. 2700 kişi mülakata girecekti. Sonuçların adil olmadığına inandıkları için 1800 kişi müracaat etti. Bunlardan 300-350 tanesi de müracaat etmelerine rağmen, mülakata gitmedi.

‘’Bursa’da Yenikapı değil, tuz ruhu var’’

Kamu’da şeffaf olunmalı. Böyle sonuçlar önceden bildirilmeli. Yenikapı mitingi bizler de dahil herkese umut vermişti. bugün anlıyoruz ki Yeni Kapı Ruhu yok, tuz ruhu var, cadı ruhu var. Eğer Yenikapı’da söylenenler ve o ruh gerçek olsa, birilerinin çevresi değil, hak eden görevlere gelirdi’’ dedi.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir