Ne Mutlu İçinde ki Çocuğu Yaşatmayı Bilenlere
Ne Mutlu İçinde ki Çocuğu Yaşatmayı Bilenlere

Ne Mutlu İçinde ki Çocuğu Yaşatmayı Bilenlere

Ne Mutlu İçinde ki Çocuğu Yaşatmayı Bilenlere

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği olarak Serkan İldeniz aracılığı ve liderliğinde Gemlik de bir zamanlar kendi okullarında bando ekibinde olan, şimdiler de ise çoluk cocuk sahibi olan ve içinde ki çocuğu yaşatmayı bilen, yirmi altı kişi ile sosyal hayata renk katmak için bir araya geldik. Dernek olarak bizim de planlarımızda olan fakat ismini tam olarak koymadığımız ve herkesin bu konuda fikrini beklediğimiz Gesyad Ritim Orkestrası öncesi Serkan İldeniz’in bize ulaşarak “bir bando kurabilirmiyiz? görüşü daha güçlü bir birlikteliğin başlangıcı oldu. Dernek bünyesinde devam edecek bando çalışmaları Serkan İldeniz’in eğitmenliğinde devam edeceğiz. Çalışmalar tam kapanma sonrası ,Pazartesi ,Çarşamba ve Cuma günleri saat 18:00 de Yıkılan Gemlik Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde yapılacak.Elbet de ileriki zamanlarda ses çıkarabilecek her türlü meteryalleri de kullanarak tam bir ritim orkastrası oluşumuna doğru yol alacağız.Bu fikrin ucu açık.Orkestraya dans,şarkı,folklorik hertürlü eklemeyi yapabiliriz.Çok keyifli olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Tabi ki ilk hedef olarak içinde ki çocuğu yaşatmayı bilen bu güzel insanlarala 19 mayıs günü (koşullar uygun olur ve izin alabilirsek) bir fener alayı ile üniversite alanından sahilin sonuna kadar bando yürüyüşü yapmak. Bunu özellikle niye istiyoruz çünkü pandemi günlerinin tüm zorluklarını yaşarken milli ve manevi değerli canlı tutmak ,birlik ve beraberliği güçlendirmek için bu tür faliyetler oldukca önemli.
Barış ve huzur pozitif söylemler ve tabi ki pozitif eylemlerler ile sağlanabilecek bir durumdur. Bu durumun oluşması için ortaya çıkan Serkan İldeniz’e desteklerinden dolayı Gemlik Kaymakamımız Hasan Göç,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Duran,Ali Kütük Müdürü Faruk Şaşmaz,Celal Bayar Lisesi Müdürü Kamil Beki ve Beden Öğretmeni Ali Görücü, Gençlik Merkezi Müdürü Şuayb Serdaroğlu ve bando ekipmanlarını okullarında tutan Şehit Esat Akbaba okul yönetimine çok teşekkür ederiz.
Bizi İzlemeye Devam Edin Çükü Bir Gün Herkesin Kendine Yer Bulacağı Bir Ritim Orkestrası Olacaktır.
Fikir olması ve denizi çağrıştırmasından dolayı ilk ritim orkestrası İsim Önerisini biz söyleyelim
GESYAD AVARA RİTİM ORKESTRASI
AVARA : Gemicilik terimin de “Gemi, yelkenli, bot veya teknenin yanaşık olduğu yerden ayrılması (Avara etmek)”
Sizce de ! Bizim de kendimizi söyle salmanın ve istediğimizi yapmanın zamanı gelmedi mi?

(Son Güncelleme: 2 Mayıs 2021)

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir