Özcanbaz’dan Başbuğ Türkeş için anma
Özcanbaz’dan Başbuğ Türkeş için anma

Özcanbaz’dan Başbuğ Türkeş için anma

Özcanbaz’dan Başbuğ Türkeş için anma

MHP Gemlik ilçe başkanı Özcanbaz, merhum başbuğ Türkeş için anma mesajı yayınladı.
Özcanbaz mesajında, “Bugün Merhum Liderimiz Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ Beyin; ahiret yurduna hicretinin yıl dönümüdür. Hicret diyoruz çünkü acı ve mücadelelerle dolu bir ömrün sonunda; davasına baş koyduğu Hakk’ın huzurundadır. Ve biz, açmış olduğu yolda, gösterdiği hedefe, durmadan yürürken, bizleri seyrettiğine inanmaktayız.
25 Kasım 1917 yılında Lefkoşa’da dünyaya gelen Merhum Başbuğumuz Kuleli Askeri lisesini bitirip harbiyeden Rahmetli Atatürk’ün vefat ettiği yıl olan 1938’de mezun olmuştur. Doğduğu günden beri mücadelenin içerisinde olan Başbuğumuz; 1944 Yılı Türkçülük – Turancılık davasıyla birlikte başlayan yeni bir sancının bizatihi muhatabı olmuştur. O başbuğ ki; Zindanlarda yaşamış, sürgünler tatmış ve tabutluklarda işkence görmüş fakat asla dik duruşunu kaybetmemiş büyük bir liderdi.
Türk milletinin genetik kodlarında yer alan Milliyetçilik ve Mukaddesatçılık bayrağını eline alarak; her türlü himayenin karşısına dikilmiş, Türk milletinin yegane umudu olmuş, Büyük Türk Milleti adına, milyonlarca vatansever evlat yetiştirilmesine vesile olmuştur. Yetiştirdiği bu evlatlar, genel başkanımız sayın Dr. Devlet BAHÇELİ beyin ifadesiyle “Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim sonra Ben” demek gibi bir dava ahlakını benimsemiştir.
Haksızlığa, hukuksuzluğa karşı isyanında bir ahlak timsali olmuş , hiçbir zaman devlet düşmanlarını sevindirmemiştir. Siyasetin edebiyle, isyanın ahlakıyla ve mücadelenin gerçek düsturuyla ortaya çıkmıştır. Taraflı tarafsız her kesim ve cemiyeti üç hilalli bayraklarla kucaklamış, geniş bir gönülle ama dosdoğru bir inançla yürümüştür.
Yiğit toprağa düşmekle ölmez!!!
Emanetinin takipçileri Ülkücü Milliyetçi Hareketin yegane ve tek temsilcisi olan bizler, toprağa düştükçe; toprağı gebe bırakacağız and olsun!!! Bir Alparslan toprağa düştüyse, binlerce Alparslan büyütecek bu topraklar. Hepsi Türk’e EŞ olacak, hepsi Türk’e Dost olacak, Atsız atanın ifadesiyle Yüzde yüz Türk olduğumuz gün Cihan bizim olacak. Merhum başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ beyefendinin vefatının seneyi devriyesinde, emaneti olan ülkücü milliyetçi hareketin gerçek evlatları olan bizler, Başbuğumuzu;
Rahmet , Minnet ve Dualarla Anıyoruz…
Unutmayacağız…
Unutturmayacağız…
Başaracağız…” dedi.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir