YİĞİT, "HİÇ YAKIŞTI MI?"
YİĞİT, "HİÇ YAKIŞTI MI?"

YİĞİT, “HİÇ YAKIŞTI MI?”

YİĞİT, “HİÇ YAKIŞTI MI?”

AK Parti ilçe başkanı Şamil Yiğit Gemlik Belediyesi tarafından düzenlenen Duman konseri sonrası ortaya çıkan manzarayı eleştirdi. Yiğit açıklamasında, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yapılan konser görüntüleri hiç yakışmadı!!!
Mübarek Ramazan ayında bu görüntülere sebep olup zemin hazırlayanlara soruyorum; TERAVİH namazının olduğu Belkide KADİR GECESİ nin yaşandığı gece, Bursa’da hain bir saldırı sonucu şehit düşen Gemlikli şehidimiz varken.
Şimdi diye bilirsiniz konsere karşı mısın diye? Hayır tabiki de değilim. Doğru zamanda doğru yerde kontrollü bir şekilde görseli güzel yapılmalıdır.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını duygularını yaşatacak Gemlik’e yakışır çadır olabilir, karnaval olabilir, eğlence olabilir. Doğru zamanda ve doğru yerde Gemlik’li çoçuklarımızı daha güzel ve daha özel hissettirebilirdiniz. Geçmişte getirilen sanatçılar ve konserlerden farklı umuyordum. Toplumun hassasiyet ve değerlerini gözetmeniz gerekiyor. Toplumsal huzuru içkinin vermiş olduğu etkiyle kavgayla bulamazsınız” dedi. .
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti.

Gemlik Emniyet Müdürü Mustafa KILIÇ koltuğunu 23 Nisan’da minik misafirlerine devretti. Temsili olarak Gemlik Emniyet …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir