Öğretmen,Veli ve Öğrencilerden Güzide Çalışma 
Öğretmen,Veli ve Öğrencilerden Güzide Çalışma 

Öğretmen,Veli ve Öğrencilerden Güzide Çalışma 

Öğretmen,Veli ve Öğrencilerden Güzide Çalışma

Güzide öğretmen öğrencileriyle sokak hayvanları için kulube yapıp Gemlik Gençlik Merkezine hediye ettiler
Şehit Öğretmen Etem Yaşar İlkokulu 3.sınıf öğretmeni Güzide Uluca ara tatilde öğrencileriyle birlikte okul bahçesinde sokak hayvanları için kulube yaptılar. Köpek ve kedi için yapılan kulubelere öğrenciler kendi elleriyle renk kattılar.
Güzide öğretmen Gemlik Gençlik Merkezine yapmış oldukları kulubeleri hediye ederken Gemlik Gençlik Merkezi müdürüne kulubelerin yapılış hikayesini şöyle anlatttı:
‘Geçen sene öğrencilerim bir yaş daha küçüklerdi. Bir Türkçe dersinde yardımlaşma konusuyla ilgili metin okuduk. Çok etkilendiler. Onlara bizim de yardımlaşma ile ilgili sınıfça bir şeyler yapabileceğimizi söyleyip fikirlerini aldım. Çoğunluğu sokak hayvanlarına yardım etmek istediler. Seruvenimiz bu şekilde başladı. Marangoz bir velimden yardım aldık. 15 tatili ve güzel havaları değerlendirerek öğrencilerimi toparladım ve onların minik elleriyle kulübeye renk kattık.Öğrencilerimin ellerinin minikliginin tersine koca yürekleriyle düşünüp hayata geçirdikleri bu yuvalar birçok sahipsiz kedi ve köpeği ısıtır.’
Gemlik Gençlik Merkezi müdürü Şuayb Serdaoğlu’da Güzide Uluca’ya sokak hayvanları konusundaki öğrencileriyle birlikte göstermiş oldukları duyarlılık ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederken kulubeyi ilk günden itibaren 8 yavrulu bir canın kullanacağını ifade etti.
Okul Müdürü Mehmet Yavuz’da 3/e Sınıfı öğretmeni Güzide Uluca’yı yapmış olduğu çalışmadan dolayı tebrik ederek kutladı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir