Belediye Personeline Kurum İçi Çatışma Semineri

Belediye Personeline Kurum İçi Çatışma Semineri

Belediye Personeline Kurum İçi Çatışma Semineri

Gemlik Belediyesi’nin Hizmet İçi Eğitim Seminerleri hız kesmeden devam ediyor. Marmara Belediyeler Birliği ve Yerel Yönetim Akademisi işbirliğiyle düzenlenen seminerde, kişisel gelişim uzmanı Haluk Otman “Kurum İçi Çatışma Yönetimi” konulu seminerde Gemlik Belediyesi personeline detaylı bir sunum yaptı.

Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda organize edilen seminere, Gemlik Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol, Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra birim amirleri ve belediye personelleri katıldı.

Kişisel Gelişim Uzmanı Haluk Otman, her çatışmanın olumsuz algılanmaması gerektiğini belirterek, iyi yönetilen kurum içi çatışmanın çok olumlu sonuçlar doğurabileceğini söyledi. Çatışmanın basit bir anlaşmazlıktan daha fazlası olduğunu vurgulayan Otman, tüm canlıların, yaşamlarını devam ettirebilmek için sürekli çevreleri ile mücadele etmek ve yeri geldiğinde çatışmak durumunda kaldığını ifade etti.

Bireylerin, grupların, işletmelerde departmanların, karşıt grupların çatışabildiği gibi, bireyin de kendi içerisinde çatışabildiğini kaydeden Haluk Otman, çatışmanın farklılıklar ve güç elde etme nedeniyle oluştuğunu dile getirdi. Yaşamın olduğu her yerde çatışmanın mutlaka olduğunun altını çizen Kişisel Gelişim Uzmanı Otman, “Kimse ‘iş yerimizde hiç çatışma olmaz’ diyemez. Çünkü iş yerinde çatışma olmaması, çatışmanın ta kendisidir. Her çatışma olumsuz mudur? Hayır. İyi yönetilirse olumlu sonuçlar da doğurabilir” diye konuştu.

Seminer, Kişisel Gelişim Uzmanı Haluk Otman’a çiçek takdim edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir