Marmarabirlik’ten ortaklara 29 milyon TL ödeme
Marmarabirlik’ten ortaklara 29 milyon TL ödeme

Marmarabirlik’ten ortaklara 29 milyon TL ödeme

Marmarabirlik’ten ortaklara 29 milyon TL ödeme

Marmarabirlik’te 2020/2021  ürün alım kampanyası devam ederken  ürün bedellerinin 4.taksitlerinin % 50’sinin karşılığı olarak ortaklara 18 Aralık (yarın) 29  milyon TL  ödeme yapılacak.

Marmarabirlik  ürün bedellerinin ödemesine devam ediyor. Ürün alımlarına 14 Ekim’de başlayan Marmarabirlik’te  bugüne kadar 36 bin ton alım yapıldı. Ortakların  29 Kasım’dan  12 Aralık tarihine kadar teslim ettiği ürün bedellerinin  % 50’sinin karşılığı olarak 29 milyon TL  ödeme yapılacak.

“Ortaklarımız 18 Aralık 2020 Cuma günü saat 18.00’dan itibaren 4.dilim ödemelerini Ziraat Bankası ATM’lerinden alabileceklerdir” diyen Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, “Planladığımız şekilde ürün alım ve ödemelerine devam ediyor. 16 Aralık tarihine  kadar  36 bin  ton ve 312,5 milyon TL tutarında ürün alımı gerçekleştirildi. Ürün alım kampanyasının son ermesiyle birlikte kalan ürün bedelleri, Birlik imkanları doğrultusunda üreticilerimizi mağdur etmeden en kısa sürede ödenmeye çalışılacaktır ”dedi.

Marmarabirlik, ortakların 13 Aralık’tan – 26 Aralık tarihine kadar teslim edeceği  ürün bedellerinin  5.dilim ödemesini pandemi kısıtlamaları sebebi ile 1 gün erkene aldı. 31 Aralık 2020 Perşembe günü yapılacak olan 5.dilim ödeme 30 Aralık  Çarşamba günü saat 18.00’dan sonra yapılacak.

 

(Son Güncelleme: 17 Aralık 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir