ÖZUFUK HİSAR LİFE GEMLİK’E DEĞER KATACAK
ÖZUFUK HİSAR LİFE GEMLİK’E DEĞER KATACAK

ÖZUFUK HİSAR LİFE GEMLİK’E DEĞER KATACAK

ÖZUFUK HİSAR LİFE GEMLİK’E DEĞER KATACAK

Öz Ufuk İnşaat adına açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Küçük, 2003 yılında Gemlik merkezli olarak faaliyetlerine başladıklarını, kurulduğu tarihten bu yana da ülkemizin birçok şehrinde inşaat, tesisat montaj işleri ile birçok taahhüt işini üstlendiklerini ve tamamını başarılı bir şekilde tamamladıklarını dile getirdi.

TOFAŞ, Oyak-Renault, GEMPORT, BORUSAN, KIRPART, CARGILL gibi yerli ve yabancı birçok firma ile ortak projeler yürüttüklerini ifade eden Ahmet Küçük son olarak da Gemlik’e vizyon katacak bir projeyi hayata geçirdiklerini açıkladı.

Ahmet Küçük deprem bölgesi olan Gemlik için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getirdi ve “Deprem standartlarına uygun olmayan yapıların dönüşümü için, halkımızın bir an evvel güvenli yapılara kavuşması için kaybedecek vaktimiz yok. Bu konuda bize düşen neyse yapmaya hazırız.” dedi.

GEMLİK’TE DÖNÜŞÜM ŞART

Geçtiğimiz ay İzmir’de yaşanan depremden sonra ülke gündemine yeniden gelen deprem konusunda Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Küçük ülkemizin deprem kuşağında yer aldığını ve depremin hayatımızın bir parçası olduğunu ifade ederek “Deprem konusu, Gemlik halkının da hassas olduğu bir konu. Ancak şunu unutmamalıyız ki depremlerde yaşanan can ve mal kayıplarının esas nedeni depremin kendisi değil, insanların inşa ettikleri dayanıksız yapılardır.

İlçemizde 2000 yılı öncesi yapılmış bir çok yapı var. Yani deprem yönetmeliğinden önce yapılmış, demir kalitesinden, çimentosuna, kumuna, tuğlasına yani malzeme,  işçilik kalitesi ve zemin yapısı depreme dayanıklı bina kriterlerini taşımayan bina stoğumuz oldukça fazla.

Peki biz bu güne kadar ilçemizde yaşayan insanlarımızı muhtemel bir deprem karşısında güvenle yaşayabileceği konutları yeterince  üretebildik mi yada sağlamlaştırdık mı ?  hayır.

Gemlik bir an evvel güvenli yapılara kavuşmalıdır. Alanında uzman kişilerin ve kurumların desteğiyle yapılacak yeni uygulamalar ile deprem yada doğal afetlere hazır hale gelmemiz, felaketler  olmadan önce gerekli önlemleri almamız gerekiyor.

Biz Öz Ufuk İnşaat olarak halkımızın can güvenliğini her şeyin üstünde tutuyoruz. Bu minvalde inşa ettiğimiz tüm yapılarımızda en üst standartlarda ürünleri kullanmaya özen gösteriyor, yeni deprem yönetmeliğine uygunluk konusunda hiçbir şekilde taviz vermiyoruz ve şehrimize çeyrek asırlık tecrübemizle güvenli ve dayanıklı yapılar kazandırıyoruz.” dedi.

“GEMLİK’E DOĞRU DENİZİ GÖRECEKSİN SAKIN ŞAŞIRMA”

Gemlik Merkezli kuruldukları için Gemlik’te birçok sosyal sorumluluk projesine adını yazdırmış ve Gemlik’e değer katmış birçok projeyi gerçekleştirmiş olan Öz Ufuk İnşaat olarak yeni bir projeye başladıklarını dile getiren Ahmet Küçük, “Şehirlerin bir marka değeri vardır ve bu marka değerini o şehrin yaşam kalitesi, jeopolitik konumu, sanayisi, mimari yapıları ve sair unsurların belirlediğini biliyoruz. Özellikle şehirlerin girişlerindeki o şehre ilk kez gelen insanları karşılayan mimari yapıların o şehrin marka değerinde son derece etkili olduklarını görüyoruz. Ünlü şairimiz Orhan Veli’nin ‘Gemlik’e doğru denizi göreceksin sakın şaşırma!..’ dizesini barındıran billboard Gemlik için ve Gemlik’e Bursa tarafından gelenler için çok şey ifade eder. Öz Ufuk İnşaat olarak bizler de tam o konumda Gemlik Körfezinin eşsiz manzarasını, denizin ferahlatıcı kokusuyla buluşturan 6.000 m2 üzerine kurulu bir projeyi hayata geçiriyoruz.” dedi.

TATİL TADINDA YAŞAMI ŞEHRİN İÇİNE GETİRDİK

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde, hijyene ve fiziki mesafeye riayet eden sosyal yaşam alanlarını bünyesinde barındıran sitelerde ikamet eden ailelerin bu süreci çok daha az etkilenerek atlattıklarını ifade eden Küçük, “yaz kış rahatça faydalanabileceğiniz yüzme havuzu; vitamin bar, hamam, sauna, buhar odası, spor salonu; dünya markalarını site sakinlerinin ayağına getiren sosyal alanları, restoranlar; 3500 mt2 peyzaj alanı ve Gemlik’in eşsiz deniz manzarasıyla buluşturduk ve şehrin merkezinde tatil tadında yaşamı sizlere yaşatmayı hedefledik.” şeklinde konuştu.

TOGG GEMLİK’E HAYAT VERİYOR

“İstanbul-İzmir Otoyolu bağlantı noktasına yakın konumu itibariyle Gemlik’in Türkiye’ye açılan önemli bir noktasında bulunan; TOGG fabrika alanına ve Gemlik Serbest Bölge’ye 5 dakika, Bursa’ya 15 dakika, İstanbul’a yalnızca 45 dakika mesafedeki ÖZUFUK HİSAR LİFE, yalnızca Gemlikliler için değil, aynı zamanda Bursalı ve İstanbullu vatandaşlarımız için de ayrıcalıklı bir yaşam sunmaktadır.” ifadelerini kullanan Ahmet Küçük, Öz Ufuk güvencesiyle 108 aileye huzurlu, yüksek güvenlikli mutluluk dolu yeni bir yaşam sunduklarını dile getirdi.

 

(Son Güncelleme: 17 Aralık 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir