BULUT’’GEMLİK BİZİM EVİMİZ ZEYTİN DALI İLE BEKLİYORUZ

BULUT’’GEMLİK BİZİM EVİMİZ ZEYTİN DALI İLE BEKLİYORUZ

Budo Gemlik Basketbol Kulübü başkanı Berkay Bulut Konya müsabakası için hiçbir demeç ve yorum yapmayacaktık. Bu süreçte kulübümüz ve oyuncularımıza karşı yanlış yaklaşım içinde olan kendini bilmez kişilerin kuklası olmayacağımızın bilinmesini isterim.
Biz Basketbolu küfür edilen değil , Türk Gençliğine örnek olan bir spor olduğu için yapıyoruz.
Biz Basketbolu Provoke edilmek için değil , Ahlaklı sporcuların yetişmesi için yapıyoruz.
Biz Basketbol oynuyoruz saygısız insanların emeğimize saygısızlık etmesi için değil.
Sonuç olarak Budo Gemlik Basketbol kulübü olarak bize Konya’da yapılan ‘ özellikle bize rica edip sporcu ailelerin bizim listemizde müsabaka seyrettirme centilmenliğimizin karşılığı 1.2. periyot sürekli tahrik edilip küfür yememize meydan veren yöneticileri kınıyorum.
Basketbol Sahası içinde gelişen tüm pozisyonları tek tek konu almayacağım. (Maçı izleyenler 1988 ile 1987 doğumlu abilerin 1997 doğumlu sporcuya yaptıklarını seyretti ) Çünkü kazanmak için her şeyi yapacaklarını belirtmeleri üzerine konuyu uzatmanın anlamının olmadığını düşünüyoruz. Çünkü Konya onların eviyse Gemlik’te bizim evimiz.
Tüm takımlara sesleniyorum Konya da yaşanan tüm olaylar sizinde başınıza gelecek ‘’ Oyuncularınız provoke edilecek ve şeref tribünden sporcu ailesi olan kişiler tarafından küfür yağmuruna tutulacaksınız . Unutuyorlar ki kendi çocukları da sporcu.
Budo Gemlik basketbol kulübü olarak buradan özellikle belirtiyorum ‘’ Biz Zeytinin Başkentine sizi zeytin dalı ile bekliyoruz’’
Burada ulu önder Atatürkün bir cümlesi ile kelimelerime son vereceğim “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim”

(Son Güncelleme: 10 Kasım 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir