Gemlik Belediyesi’nden öğrencilere kitap hediyesi
Gemlik Belediyesi’nden öğrencilere kitap hediyesi

Gemlik Belediyesi’nden öğrencilere kitap hediyesi

Gemlik Belediyesi’nden öğrencilere kitap hediyesi

Gemlik Belediyesi ilçedeki öğrencilere, Gemlikli eğitimci Erhan İzgi’nin yazdığı Atatürk kitaplarını hediye etti.
Gemlikli eğitimci Erhan İzgi’nin uzun süren araştırmalar ile hazırladığı iki kitabı, Atatürk’ü Anılarla Anlatmak” ve “Atatürk ve Çocuklar” kitapları öğrenciler ile buluştu. Daha önce “Kitapların Gücü ve Okumanın Bedeli” kitabını yazan Türkçe öğretmeni İzgi, kitaplarını ilköğretim ve ortaöğretimdeki öğrencilere yönelik hazırladığını söyledi. Kitabın basım ve dağıtımına destek olan Gemlik Belediyesi, İzgi’nin kitaplarını 10 Kasım sebebiyle Gemlikli öğrencilere ulaştırdı. Belediye ekipleri, ilçedeki tüm 5 ve 9. sınıf öğrencilerine kitapları ulaştırdı. Kitapları ilgiyle inceleyen öğrenciler, Gemlikli bir yazar tarafından Atatürk’ü okuyacak olmanın mutluluğunu yaşadılar.
Erhan İzgi’yi çalışmalarından dolayı tebrik eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, ilçede bilim, sanat, tarih ve edebiyatla ilgilenen kişilere, araştırma yapanlara destek olmayı önemsediklerini, İzgi’nin çalışmalarının da bu konuda önemli olduğunu belirtti. Başkan Sertaslan “İlçemizde uzun yıllar hizmet etmiş, binlerce öğrenciyi hayata kazandırmış Erhan öğretmenimizi Atatürk’ü en güzel anlatan kitaplarını öğrencilerimize ulaştırmayı görev bildik. 10 Kasım’a denk gelen bu çalışmamızda yüzlerce kitabı çocuklarımıza hediye ettik. Gerek cumhuriyetimiz gerekse ilçemizin tarihi ve kültürüne yönelik çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 10 Kasım 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir