Gemlik’te sokaktaki canlar aç kalmıyor
Gemlik’te sokaktaki canlar aç kalmıyor

Gemlik’te sokaktaki canlar aç kalmıyor

Gemlik’te sokaktaki canlar aç kalmıyor

Gemlik Belediyesi ekipleri, ilçenin dört bir yanında düzenli besleme çalışmalarına devam ediyor. Haftanın belirli günlerinde besleme odaklarına yapılan mama takviyesi ile kedi ve köpekler düzenli olarak besleniyor. Hatta güvercin ve martıların da zaman zaman bu besleme odaklarındaki mamalardan faydalandıkları görülüyor.

Gemlik Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından sokak hayvanlarına yönelik önemli hizmetler gerçekleştiriliyor. Kumla’dan Kurşunlu’ya Gemlik’in çeşitli mahallelerine besleme odakları ve su kapları yerleştiren ekipler, düzenli olarak bakım, temizlik ve mama takviyesi gerçekleştiriyor. Gemlik’te 20 farklı noktada bulunan mama odakları, bölgedeki hayvan severler ile birlikte takip ediliyor. Gemliklilerin de destek olduğu çalışmalarda sokaktaki canlar yılın hiçbir günü aç kalmıyor. Ayrıca mama odaklarıyla birlikte önceden belirlenen ya da mahalle sakinlerinin taleplerine göre yerleştirilen kedi evleri ve köpek kulübelerinde, küçük dostlarımız yazın güneşten kışın ise soğuktan korunuyor.

Başkan Sertaslan: “Tüm canlıların belediyesiyiz”

Özenli çalışmaları nedeniyle Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerini kutlayan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, sadece 110 bini aşkın Gemliklinin değil, kedilerin, köpeklerin, kuşların ve ağaçların da belediyesi olduklarını söyledi. Başkan Sertaslan çalışmalar hakkında şöyle konuştu: “İlçemizde yaşayan küçük dostlarımızı önemsiyor ve onların da ihtiyaç duydukları hizmetleri eksiksiz yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Gemlik’teki 20 farklı noktada besleme odaklarımız haftanın belirli günlerinde düzenli olarak temizleniyor ve mama takviyesi yapılıyor. Ayrıca pek çok noktada kedi ve köpek evlerimiz var. Zaman zaman bu noktalardan geçerken küçük dostlarımızın bu çalışmalardan faydalandıklarını, çevresinde dinlendiklerini, mahalle sakinlerimizin de onlara şefkat gösterdiğini görüyor ve mutlu oluyorum. Daha fazla noktaya besleme odağı yerleştirecek, kedi evleri ve köpek kulübelerimizin sayısını havalar soğumadan arttıracağız.”

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok!

Gemlik ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerinden suça ve suçluya müsahama yok! Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir