Gemlik’te yılların sorununa belediye çözümü

Gemlik’te yılların sorununa belediye çözümü

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde sıcak asfalt ve yama çalışması devam ediyor. Ekiplerin son durağı ise yıllardan beri sorun olan Ata Mahallesi ve Küçük Sanayi sitesini bağlayan yol oldu.
Gemlik Belediyesi ekipleri tarafından ilçe genelinde yama ve asfalt çalışması yapılırken, Ata Mahallesi ve Küçük Sanayi sitesi arasında bulunan ve mahalleye giriş çıkışların sağlandığı yolda asfalt ve refüj bordürü çalışması gerçekleştirerek mahalle sakinlerinin daha konforlu ulaşım imkanlarına kavuşmasını sağladı.
200 metrelik yolda gidiş ve geliş istikametli asfalt çalışması gerçekleştiren ekipler bu çalışmalar kapsamında 600 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.
Asfaltlama çalışmalarıyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Bu bölgede gerek parklanma konusunda gerekse ulaşım konusunda yurttaşlarımızdan çok sayıda şikayet almıştık. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri öncelikle bordür çalışması gerçekleştirerek mevcut yolu gidiş ve geliş olmak üzere ikiye ayırdı, bugün itibariyle ise sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdik. Biz Gemlik Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan yurttaşlarımızın kaliteli yollarda ulaşımını sağlaması için gerekli çalışmaları yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir