Gemlik'te Gasp Zanlısı 2'si kadın 5 Kişi Yakalandı
Gemlik'te Gasp Zanlısı 2'si kadın 5 Kişi Yakalandı

Gemlik’te Gasp Zanlısı 2’si kadın 5 Kişi Yakalandı

Gemlik’te Gasp Zanlısı 2’si kadın 5 Kişi Yakalandı

Gemlik’in Kumla Mahallesinde meydana gelen olayda, iki kişiyi silahla gasp eden ikisi kadın beş zanlı, Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

https://www.facebook.com/GemlikTV/posts/1421888148001560

kadınlarla buluşacakları, karşısında silahlı kişileri buldular

Sabaha karşı yaşanan olayda, Burcu Y. ve Kader Y. ile buluşmayı planlayan O.A. ve O.S. Gemlik’in Kumla Mahallesinde bulunan bir otele geldiler. Otele Burcu Y. ve Kader Y.’nin gelmesinin ardından, odaya silahlarla Umut Y.A. Cüneyt T. ve Kemal S. silahları ile girdi. İki kişinin üzerinde bulunan eşyaları, cep telefonlarını  ve parayı silahla gasp eden beş zanlı, otelden kaçtı. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de, uzun süren takibin ardından zanlıları kaçtıkları ticari taksiyle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Uyuşturucu Ve Üç Silaha El Koyuldu

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, zanlıların üzerinde yaptıkları aramalarda gasp edilen ürünlerin yanı sıra, bir miktar uyuşturucu madde ve üç adet tabanca ele geçirdiler.

Zanlıların Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğündeki sorguları devam ederken, otel odasında gasp sırasında darp edilen O.A. ve O.S. ise alınan doktor raporu ve ifadelerinin ardından serbest bırakıldılar.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir