Özcanbaz'dan 23 Nisan Mesajı
Özcanbaz'dan 23 Nisan Mesajı

Özcanbaz’dan 23 Nisan Mesajı

Özcanbaz’dan 23 Nisan Mesajı

MHP Gemlik İlçe başkanı Mehmet Emin Özcanbaz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yazılı açıklamada bulundu.

Özcanbaz açıklamasında, “bu yıl ülkemizi ve dünyamızı saran coronavirüs nedeniyle 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını alan ve meydanlarda kutlama yapılamayacağından dolayı biraz burukta olsak yinede evlerimizde çoskuyla kutlayacağız.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük Türk milletinin bağımsızlık sembolüdür.

Özcanbaz, “Sevgili çocuklar, kardeşlerim; biliniz ki bayrağını, vatanını, milletini seven Türk çocukları, güzel bir gelecek, teknolojide ve bilimde çağı yakalamış güçlü  bir  Türkiye beklemektedir.   Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı  Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen bu önemli gün yurt genelinde evde de olsa coşku ile kutlanıyor.

Bu yolda en önemli etken sizlersiniz. Sizler yarınların Cumhurbaşkanı, doktoru hekimi olacaksınız.Dolayısıyla bu Türk milletinin geleceği olacaksınız.  Bu kutlu millet sizlerden çok şey beklemektedir. Kendinize,ailenize ve sevdiklerinize dikkat edin evde kalın.

Bayramınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir