Saadet, Yıldız’la Devam Kararı Aldı
Saadet, Yıldız’la Devam Kararı Aldı

Saadet, Yıldız’la Devam Kararı Aldı

Saadet, Yıldız’la Devam Kararı Aldı

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı 5 Nisan’da gerçekleştirecekleri 7. Olağan Kongreye Ahmet Vakkas Yıldız ile gitme kararını aldı. İl Başkanı Mehmet Atmaca ve İl Teşkilat Başkanı Ali Osman Karahan’ın katılımı ile parti lokalinde gerçekleştirilen toplantı sonrasında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

‘7.sini düzenleyeceğimiz kongreye, mevcut ilçe başkanımız Sayın Ahmet Vakkas Yıldız başkanlığında ve tek liste üzerinden gitme kararı alınmıştır. Bu kararı alırken başta Yönetim Kurulu üyelerimiz, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları teşkilatlarımız ile birlikte mahalle başkanları ve üyelerimiz nezdinde yapmış olduğumuz istişare sonucunda bu kararı almış bulunmaktayız.’ şeklinde yapılan açıklamanın ardından konuşan ilçe başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ise şunları söyledi.

‘Milli Görüş’ün bir neferi olmaktan büyük onur ve gurur duyduğum bu davada yaklaşık 7 yıl  gibi bir süre ilçe başkanlığı yapma şerefine nail oldum. Makam ve mevkiinin öneminin olmadığı bu davanın her kademesine görev almış birisi olarak yeni dönemde de bu davaya hizmet edecek olmanın heyecanını yaşıyorum. Yaşanabilir Bir Türkiye, Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya’nın kurulması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimiz bu davada ilçe başkanlığı görevinin tekrar şahsıma verilmesine vesile olan partili arkadaşlarımıza, abilerimize ve ablalarımıza da ayrıca gönülden teşekkür ediyorum. 5 Nisan Pazar günü Cemil Meriç Salonunda saat 14:00’de Saadet Partisi Milletvekili ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Sayın Abdulkadir Karaduman beyefendinin katılımı ile gerçekleştireceğimiz kongreye tüm halkımızı şimdiden davet diyorum’ şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: 5 Mart 2020)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir