Gemlik Balıkçı barınağında hırsızlık !
Gemlik Balıkçı barınağında hırsızlık !

Gemlik Balıkçı barınağında hırsızlık !

Gemlik Balıkçı barınağında hırsızlık !

Gemlik Suni ipek yerleşkesi yanında bulunan balıkçı barınağında meydana gelen hırsızlık olayında 1 kayık çalındı.

Balıkçılar endişeli

Kameraların çalışmadığını, KGS kameralarının olmadığı , güvenlik personeli olduğu halde hırsızlık olayının yaşandığı balıkçı barınağında kayık sahipleri tedirgin.

İddiaya göre 6 Eylül Cuma günü gece meydana gelen olayda barınağa gelen balıkçılar kayığı yerinde göremeyerek büyük bir şok yaşadı. Olayı polis ve sahil güvenliğe bildiren balıkçıların kayığı gündüz sahil güvenlik tarafından açıkta motoru ve malzemeleri sökülmüş halde bulundu.

Kameralar Çalışmıyor, Balıkçı barınağı güvenli hale getirilmeli

Kayıklarının barınaktan çalınarak motorunun ve malzemelerinin sökülerek tekrar denize bırakıldığını, yaklaşık 20-25 bin TL  zararlarının olduğunu söyleyen balıkçılar hırsızların yakalanarak gerekli işlemin  yapılması ve hırsızların cezalandırılması için yetkililerden yardım  bekliyor.

Öte yandan diğer kayık sahipleri yaşanan hırsızlık olayından duydukları endişeyi dile getirerek barınağın güvenli hale getirilmesi ve başka hırsızlıkların yaşanmaması için yetkilileri gerekli düzenlemeleri yapmaya davet ediyor.

Barınakta Kameraların çalışmadığını ve bu nedenle hırsızlıkların devam edeceği korkusunu yaşayan kayık sahipleri Gemlik Belediyesi ve Gemlik Emniyetinden dernekte kameraların çalışmadığı için KGS Kamerası kurulması yönünde talepte bulunacaklarını belirtti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir