Bulutoğlu, En İyi Bayilerin Çağırıldığı İFA Fuarında
Bulutoğlu, En İyi Bayilerin Çağırıldığı İFA Fuarında

Bulutoğlu, En İyi Bayilerin Çağırıldığı İFA Fuarında

Bulutoğlu, En İyi Bayilerin Çağırıldığı İFA Fuarında

6 ile 11 Eylül tarihleri arasında, Berlin’de gerçekleştirilen Dünyanın en büyük 2. fuarı Berlin İfa Fuarına Gemlik’ten firma da dahil oldu. Samsung bünyesinde bulunan bayilerden en iyi 12 bayinin de davet edildiği fuarda, Gemlikli Bulutoğlu firması da yerini aldı.

Gemlik, Orhangazi ve Yalova da bayileri bulunan Berkay Bulut’un sahibi olduğu Bulutoğlu şirketi, faaliyetleri ve çalışma yöntemiyle, uzun süredir merkezin dikkatini çekmişti. Bayiye özel indirimlere de hak kazanan Bulutoğlu’nun İFA Fuarına şirket tarafından davet edilmesi de, bölgenin ve firmanın potansiyelini gösteren etken oldu. İstikrarı ve yükselen grafiği ile ard arda dördüncü kez fuara dahil edilen Bulutoğlu, ticaret hacmi ile de en iyiler arasında yer alıyor.

Fuara Türkiye’de en iyi 12 bayinin yanı sıra, Samsung’un 8 yöneticisi, Samsung Türkiye Başkanı  Daehyun Kim ve Türkiye Ceo’su Mert Gürsoy da katılacak. 1970 yılından itibaren aralıksız düzenlenen İFA Berlin Elektronik Ürünler ve Teknolojileri Fuarı Her yıl düzenlenen fuarda geçtiğimiz yıl, 1.439 katılımcı, 142.200 m2’lik sergi alanında, çok sayıda ürünü ilk kez görücüye çıkartttı.

Bulut; Bölgemiz Bu Ayrıcalığı Hak Ediyor

Davet ile alakalı değerlendirme yapan Bulutoğlu A.Ş. Sahibi Berkay Bulut; ”Faaliyete başladığımız günden bugüne, hızla yükselen bir trendimiz var. Gemlik, Orhangazi ve Yalova da gösterdiğimiz performansın bizler de farkındaydık. Uygun fiyata, kaliteli ürünlerimizi vatandaşlarımıza sunduk. Merkezimizin yaptığı değerlendirmelerde de, en iyi bayiler arasında yerimizi aldık. Berlin’de gerçekleşecek olan, pek çok ürünün ilk kez görücüye çıkacağı fuarda da, hem yenilikleri öğrenecek, hem de bölgemizi ve ülkemizi temsil ediyoruz” dedi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi

Şükrü Deviren Halk Gününde Vatandaşları Dinledi Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, katılımcı ve şeffaf belediyecilik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir