Saadet Partisi’nden Gazetemize Ziyaret

 

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve Yönetim kurulu üyeleri basında sansürün kaldırılışının yıldönümü sebebiyle kutlanan Basın Bayramı için gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemiz Genel Yayın yönetmeni Hurşit Topal tarafından karşılanan heyetin ziyaretinde gazete çalışanları da hazır bulundu. Ziyarette konuşan Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Vakkas Yıldız, özgür ve bağımsız basının ülkenin ihtiyacı olduğunu belirtti. Ayrıca Gemlik basınına teşekkür eden Yıldız; Saadet Partisine ulusal basın tarafından ambargo uygulandığını ama bu durumun Gemlik’te tam tersi olduğunu belirti. 30 Temmuz Pazar saat 17:00’de Saadet Partisi önceliğinde Yenikapı miting alanında yapılacak olan “Büyük Kudüs Mitingine” tüm halkı davet ederek Kudüs sadece Saadet Partisinin değil tüm ümmetin meselesi olduğuna dikkat çekti.  Miting için otobüslerin aynı gün saat 12:00’de Gemlik İskele Meydanı’ndan hareket edeceğini söyledi.

Gazetemiz sahibi Hurşit Topal’da ziyaretten dolayı Saadet heyetine teşekkür etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Gemlik'te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı.

Gemlik’te PISA 2025 Pilot Uygulaması Yapıldı. 2025 PISA Pilot Uygulaması Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ülkemizdeki …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir