Yıkılan Düğün Salonu ve Halı Sahada Tehlike
Yıkılan Düğün Salonu ve Halı Sahada Tehlike

Yıkılan Düğün Salonu ve Halı Sahada Tehlike

Yıkılan Düğün Salonu ve Halı Sahada Tehlike

Gemlik’te buluna  ve uzun yıllar bölge halkına hizmet eden  Akar Düğün salonu ve halı sahasının  yıkım çalışmasının yarıda kalması sonucunda vatandaşlar isyan etti.

Geçtiğimiz aylarda yıkımı başlayan ve neredeyse üç aydır yarım bırakılan yıkım çalışmalarının hem görsel kirlilik oluşturduğu, hem de bölgede tehlikeye davetiye çıkardığı gözlendi.

Çocuklar İçin de Tehlike

Gemlik Akar Düğün Salonu ve Halı sahasının yarıda kalan yıkım aşaması çocuklar içinde tehlikeye davet çıkartıyor. Yaz dönemi olmasından dolayı, bölgedeki çocukların genelde dışarıda oldukları göz önünde bulunduğundan, inşaata girmeleri durumunda önemli bir tehlike ile karşı karşıya oldukları öne sürülüyor.  Vatandaşlar inşaatta bulunan duvarların yıkılma riski, içerisinde yaralanma riskinin olduğunu dile getirirken, sorunun bir an önce çözülmesini talep ettiler. Özellikle hava karardıktan sonra yıkım sahasına bi mekan sahibi bazı vatandaşlarında girdiğini öne süren bölge halkı ilgileri göreve davet ederek, ortadaki inşaat ve hafriyatının kaldırılmasını istediler.

Binanın uzun süredir aynı şekilde durmasına ve enkaz görüntüsünde olmasına anlam veremediklerini ifade eden mahalle sakinleri yetkilileri göreve davet etti.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir