Bursaspor İyi Gidiyor

Süper Ligde, dördüncü hafta maçları oynandı. Bursaspor altı puanla, sekizinci sırada yer aldı. Bu sezon Bursaspor’u, mücadele eden bir takım olarak izliyoruz. Belki büyük etiketli yıldızları yok ama,  mücadele eden ve gol yollarına sarkan, bir Bursaspor olduğunu belirtmeliyiz.

Aslında Bursaspor’un bu hafta Malatya’da oynayacağı maç, bu sene alacağı derece için önemli bir imtihan olacaktır. Bu sene Başakşehir’i bir büyük takım kimliği ile seyrettiğimizi söylemeliyiz. En büyük özelliği  takım oyununu hazmetmesi ve süper lig ölçülerine göre futbol oynamasıdır. Ayrıca her maçta, son saniyeye kadar maça asılan bir Başakşehir takımı izliyoruz.

Galatasaray, gece sıcaklığı 28 ve nemi 73 olan bir havada Antalyaspor’a karşı daha iyisini yapamazdı Gomis yine, ince bir dokunuşla, golünü attı. Fenerbahçe ise bu maçın sonucunda, Fenerbahçe stadının artık sihirinin bozulduğunu gördük.

Beşiktaş Karabük’ten, çok değerli bir galibiyetle döndü. Trabzon ise, ilk golü yemesine rağmen Gençlerbirliği’ni devirdi. Trabzon stadındaki tek Gençlerbirliği taraftarının tezahüratı çok ilginçti.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanlar her zaman, kahraman olamazlar

Ama, her zaman insan olabilirler

“B. Franklin”

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Erol Gürçay

Ayrıca Kontrol Edin

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu

Belediye Memur Başkan Yardımcısı Belli Oldu Gemlik Belediyesi memur başkan yardımcısı Birol Kartı oldu. Gemlik …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir