Şahinyurdu Yollarına Sıcak Asfalt

Şahinyurdu Yollarına Sıcak Asfalt

Şahinyurdu Yollarına Sıcak Asfalt

Gemlik Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri ilçenin ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz demeden yoğun mesai harcayıp büyük bir uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor. Birçok alanda işbirliği içinde olan Gemlik ve Büyükşehir, ilçenin daha hızlı gelişmesi ve ihtiyaçlarının anında karşılanması için yoğun mesai harcayarak el ele çalışıyor. Bu kapsamda Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cihatlı-Şahinyurdu Mahalleleri arasında kalan güzergâhta, yeni yol açma, yol yapım ve dolgu çalışmaları yürütüyor. Altyapısı biten ve asfalta hazır hale getirilen yollar, daha sonra Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından sıcak asfaltla kaplanıyor.

Yürütülen çalışmaları Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ile birlikte yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Yol Medeniyettir” anlayışıyla ilçe genelinde yol genişletme, stabilize, asfaltlama çalışmalarına Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hız verdiklerini söyledi. Cihatlı-Şahinyurdu Mahalleleri arasında kalan yol üzerinde iki aracın yan yan yana geçmekte zorlandığını belirten Başkan Yılmaz, keskin virajlarda da olası aksilikleri önlemek adına yeni yollar açma ve yol genişletme çalışmalarının yapıldığını açıkladı. Yatırım ve atılım yılında hizmetlerin sağanak sağanak yağmaya devam edeceğini dile getiren Başkan Yılmaz, “Gemlik Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte, hizmet girmeyen sokak, yatırım almayan tek bir mahalle bırakmıyor” dedi. Yeni yol açma, yol yapım, bakım onarım, dolgu ve asfaltlama çalışmalarının Büyükşehir ve Gemlik Belediyesi tarafından belirli program dâhilinde devam edeceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Büyükşehir Belediyemizin bütün imkânları Gemlik’te sirayet ediyor. Bu imkânları sunan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa sürede yol açma, genişletme ve dolgu çalışmalarını yürüttüğümüz Şahinyurdu Mahallemizde, Büyükşehir Belediyemiz sıcak asfalt çalışmalarına başlayacak. Bu yolları daha geniş ve sıcak asfalt yapılmış halde hizmete sunacağız” dedi.

 

 

(Son Güncelleme: 4 Eylül 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir