Çocuk Parkı’nda taş zemin kauçuk kaplandı
Çocuk Parkı’nda taş zemin kauçuk kaplandı

Çocuk Parkı’nda taş zemin kauçuk kaplandı

Çocuk Parkı’nda taş zemin kauçuk kaplandı

Zeytin Dalı Meydanı’ndaki çocuk parkı zemini kauçuk ile kaplanarak Gemlikli miniklerin daha güvenli bir oyun alanına kavuşmaları sağlandı.

Çay bahçeleri önünde Çarşı Deresi’nin denize döküldüğü noktada bulunan çocuk parkı, Gemlik Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından tadilata alındı. Çalışmayı Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Alihan Kuzu da yerinde inceledi. Taş zeminin kauçuk malzeme kaplandığı parkta güvenli ve rahat bir oyun alanı sağlanmış oldu.

“Görevimiz çocuklara güvenli parklar sağlamak”

Konuyla ilgili konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi olarak en önemli görevlerinden birinin ilçede yaşayan çocuklara rahat ve güvenli vakit geçirecek alanlar oluşturmak olduğunu hatırlatarak çevrede bulunan park ve bahçelerde bakımların süreceğini söyledi. Sertaslan sözlerini şöyle tamamladı, “Büyükşehir belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Zeytin Dalı Meydanı ve burada bulunan oyun parkı, çocuklarımız ve ailelerinin keyifle vakit geçirdiği yerlerden biri. Zamanla buralarda da çeşitli ihtiyaçlar meydana geliyor. Özellikle çocuklarımızın güvenle oynamaları, sert zeminden zarar görmemeleri için bu tadilatı gerçekleştirdik. Belediyemiz, Gemlik’in çeşitli yerlerinde yeşil alan çalışmalarına, gereken parklarda tadilatlara ve çevre düzenlemelerine devam edecek.”

(Son Güncelleme: 19 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir