Tekne turu eşliğinde özel günlerinizi planlayın
Tekne turu eşliğinde özel günlerinizi planlayın

Tekne turu eşliğinde özel günlerinizi planlayın

Tekne turu eşliğinde özel günlerinizi planlayın

Tekne turu eşliğinde özel günlerinizi en kaliteli şekilde planlamak istiyorsanız alanında uzman kişilerden oluşan profesyonel kadrosuyla İstanbul Boğazında 15 yılı aşkın süredir hizmet veren Boğaz Çocuğu tekne turu ve organizasyon şirketinden destek alabilirsiniz.

BİREYSEL VE KURUMSAL ORGANİZASYONLAR

Doğum günü kutlamaları, bekarlığa veda partileri, evlilik yıldönümü yemekleri, evlenme teklifleri, mezuniyet baloları, fasıl eğlenceleri, iş yemeği ve toplantı organizasyonları için Boğaz Çocuğu şirketinden saatlik ve günlük tekne turu hizmeti alabilirsiniz. Bu organizasyonları şirketten kahvaltı, kokteyl, öğlen ve akşam yemeği menüleri de talep ederek alabileceğiniz gibi sadece tekne turu hizmeti alıp kendi yiyecek ve içeceklerinizi yanınızda getirebilirsiniz. Dışarıdan yiyecek malzemeleri getirip teknenin mutfak ve ekipmanlarını kullanmak istediğinizde sadece şirketten garson hizmeti almanız zorunlu olacaktır ve onun için şirkete ilave olarak sadece 200 TL ödemeniz gerekir. Yine aynı şekilde masa süslemesi, balon süsleme, fasıl ekibi, oryantal show, rehberlik, pasta ve benzeri ekstra hizmetleri de şirketten talep edebileceğiniz gibi kendiniz de organize edebilme imkanına sahipsiniz.

 

Tekne turu eşliğinde özel günlerinizi planlayın
Tekne turu eşliğinde özel günlerinizi planlayın

YAZ AYLARININ FAVORİSİ YÜZME TURLARI

Hava sıcaklıklarının iyice artmasıyla birlikte Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında özellikle hafta sonu günleri boğazda hizmet veren tüm teknelere yüzme turları için yoğun rezervasyon talepleri gelmektedir. Ailesiyle, dostlarıyla ya da şirketinin önemli misafirleriyle keyifli vakit geçirmek isteyen bireyler ve kurumlar Adalar ve Boğazda günübirlik olarak organize edilen yüzme turlarına yoğun talep gösteriyorlar. Bunaltıcı yaz sıcaklarını keyifli hale getirmenin en iyi yolunun yüzme turları olduğu konusunda hemfikir olduğumuzu düşünüyoruz. Boğazda yüzme turu isteyenleri Sarıyer ve Beykoz’un en sakin ve denizi temiz olan koylara götüren şirket yüzmek için Adalar koylarını tercih edenleri de Büyükada, Heybeliada ve Burgazada’nın en güzel koylarına ulaştırıyor. Günübirlik yüzme turları sadece gruplara özel organize edildiğinden turlara dışarıdan bireysel katılım söz konusu değildir. Yüzme turları sabah 10:00 gibi başlayıp akşam üzeri 18:00’da sona erecek şekilde toplamda 8 saat üzerinden planlansa da müşteri talebi olursa tur sabah 1 saat daha erkenden yani 09:00’da başlayıp yine aynı saatte yani 18:00’da sona erecek şekilde organize edilerek hiçbir fiyat farkı talep edilemeden 9 saat üzerinden de planlanabilir. Akşam turları saat 19:00’dan itibaren başladığından kiralanan teknenin temizlenip sonraki organizasyona hazırlanması için misafirlerin en geç 18:00’da tekneden ayrılması gerekiyor.

UYGUN FİYATA LÜKS TEKNE TURU

Boğaz Çocuğu teknesi İstanbul Boğazında faaliyet gösteren tekneler içinde en güzel görünüm ve konfora sahip olanların başında gelmektedir. Bugün itibarıyla saatlik kiralama ücreti 1000 TL olan tekne için en az kiralama süresi 2 saat olduğundan kendilerine ödemeniz gereken en makul ücret 2000 TL‘dir. 2 saatten daha kısa süreli kiralama yapmak isteyenlerin yine şirkete 2 saatlik tekne kiralama bedelini ödemeleri gerekiyor. Günlük tekne turu ücreti Adalar ve Boğaz için aynı olup toplamda 8 ya da 9 saat sürecek şekilde 6000 TL‘dir. Günlük kiralama hizmeti genelde yüzme turları için tercih edilse de doğum günü kutlamaları, bekarlığa veda partileri, iş yemeği ve toplantı organizasyonları için de özellikle yaz aylarında tekne turu talebi gelmektedir. İhtiyacınız olan her türlü bireysel ve kurumsal organizasyon için günlük tekne kiralayabilirsiniz.

TÜM MERAK EDİLENLER BOGAZTURU.COM ADRESİNDE

Boğaz Çocuğu şirketinin resmi web sitelerinden olan bogazturu.com adresinde saatlik ve günlük tekne turu fiyatları ile menüler ve sundukları tüm ekstra hizmetler için talep ettikleri net rakamlar yazılıdır. Ayrıca önceki organizasyonlar esnasında amatör olarak çektikleri fotoğraflar ve videoların yanı sıra güzergah bilgisi, menü detayları, misafirler tarafından en sık sorulan sorular ve ayrıntılı cevaplarını da sitede bulabilirsiniz. Sitenin yan menüsündeki “Özel Tekne Kiralama” butonunu tıkladığınızda karşınıza çıkacak olan fiyat hesaplama aracına tekne turu sürenizi, kaç kişi olacağınızı, menü ve ekstra hizmet taleplerinizi işaretlediğiniz an tekne turu için ödemeniz gereken toplam ücreti ekranda göreceksiniz. Yani fiyat teklifi almak için kimseyi aramanız ya da e-mail göndermeniz gerekmiyor çünkü bogazturu.com üzerinden her şeyi çevrimiçi olarak kendiniz yapabiliyorsunuz. O halde hemen tekne turu sitesini ziyaret ederek merak ettiğinizden daha fazla bilgiye hemen ulaşın ve rezervasyon yaptırmak için hızlı davranın. Çünkü yaz ayları ve özellikle hafta sonu günleri boğazda hizmet veren tüm tekneler yoğun rezervasyon talebi alıyor. Rezervasyon yaptırmak için atmanız gereken ilk adımın şirkete kaparo göndermek olduğunu ve talep edilen miktarın organizasyon için ödenecek toplam ücretin yarısı olduğunu bilmenizde fayda var.

Şimdiden keyifli tekne turları dileklerimizle, iyi eğlenceler..

(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

2 Yorumlar

  1. Daha önce boğazda yüzme turu düzenlemek için boğaz çocuğu şirketinden günlük tekne turu hizmeti alıp porazköye gitmiştik. Gerek teknenin temizliği gerekse personel ilgisi çok iyiydi. Tüm misafirlerimiz çok memnun kalmıştı. Herkese tavsiye edebilirim.

  2. Boğazda yüzme turu yapmak için günlük olarak tekne kiralama hizmeti alınacak en iyi şirket kesinlikle Boğaz Çocuğu. Tekne tertemiz olduğu gibi personel de gayet ilgili ve güler yüzlü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir