Gemlik Belediye Meclisinde Konsey Çatlağı
Gemlik Belediye Meclisinde Konsey Çatlağı

Belediye Meclisinde Konsey Çatlağı

Gemlik Belediye Meclisinde Konsey Çatlağı

Gemlik Belediye Meclisinde Temmuz ayında yapılan her iki oturuma da katılmayan meclis üyeleri damga vurdu. Üyeler mazeretli olarak sayılırken, protestonun ne kadar devam edeceği ise belli değil.

Kent Konseyi İddiası

CHP Gemlik Belediye Meclis Üyeleri Songül Şanlı, Bülent Çiçek ve Nihat Çetin’in Temmuz Ay’ı ilk birleşimi ve ikinci birleşimine katılmama sebebinin, Kent Konseyi seçimlerine siyasi müdahale edilmesi olduğu iddia edildi. Her üç meclis üyesi de Şükrü Deviren’i desteklemiş, Başkan Sertaslan’ın “Kürsüden buradan başkana ayar verilmez” sözüne toplantı çıkışı tepki göstermişlerdi.

Adı geçen üç meclis üyesinin de Gemlik Hacı Bektaşi Veli Derneği ve Dersimliler Derneği tarafından meclise aday gösterildikleri ve ortak hareket etme kararı aldıkları öne sürülürken, alınan kararın bireysel değil kitlesel olduğu ifade ediliyor.

Öte yandan konuyla alakalı olarak ilgili derneklerden  şu ana kadar resmi açıklama yapılmadı. Meclis üyelerinin toplantıya katılmamaları ise her iki toplantı da da mazeretli olarak oylandı ve kabul edildi.

(Son Güncelleme: 8 Temmuz 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir