İyi Parti İlçe Başkanı İstifa Etti
İyi Parti İlçe Başkanı İstifa Etti

İyi Parti İlçe Başkanı İstifa Etti

İyi Parti İlçe Başkanı İstifa Etti

İyi Parti İlçe Başkanı Birol Mumcu, seçim sonuna kadar yürüteceğini bildirdiği Gemlik İlçe Başkanlığı görevinden istifa etti.

İyi Parti İlçe Başkanlığı görevine kurucu ilçe başkanı Dr. Adnan Bıyıklı’nın aday adayı olmak adına istifa etmesinden sonra İl Başkanlığı tarafından göreve atanan Mumcu, geçmişte Gemlik’te yaşamanın avantajlarını kullanmıştı. Gemlik’te düzenlenen çeşitli faaliyetlerde de yer alan Mumcu, kritik dönemlerde yaptığı açıklamalarla da dikkat çekmişti.

Yeniden Teşkilatlanma İçin İstifa Ettim

Konu ile alakalı açıklama yapan İlçe Başkanı Birol Mumcu; ”İyi Parti’nin Gemlik’te yeniden teşkilatlanmaya gideceğinden dolayı istifa ettim. Gemlik’in geleceği ve ülkenin geleceği adına İyi Parti’te önemli işler düşüyor. Bu anlamda, Gemlik’te yapılacak olan çalışmalarda etkin bir yönetimin bulunması gerekmektedir. Gemlik’teki çalışmalarımız dönemine şahsıma ve teşkilatıma verilen desteğe teşekkür ediyorum” dedi.

İlden Atama Bekleniyor

İlçe Başkanlığı ile alakalı değerlendirmeler teşkilat içinde devam ederken, İl Başkanlığından da Gemlik İlçe Başkanı olarak bir ismin atanması bekleniyor. Atanan ismin Gemlik teşkilatından mı, il başkanlığından mı olacağı merak ediliyor.

(Son Güncelleme: 14 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir