Cihatlı Özel Eğitim Okulundan Engelliler Haftası Etkinliği
Cihatlı Özel Eğitim Okulundan Engelliler Haftası Etkinliği

Cihatlı Özel Eğitim Okulundan Engelliler Haftası Etkinliği

Cihatlı Özel Eğitim Okulundan Engelliler Haftası Etkinliği

Gemlik’in Cihatlı Mahallesinde, engellilere yönelik yapılan ve bu yıl öğrenci almaya başlayan Cihatlı Özel Eğitim Okulu, Engelliler Hastası kutlamasını okul salonunda gerçekleştirdi.

Özel Öğrenciler tarafından hazırlanan etkinliğe, Gemlik İlçe Milli Eğitim yetkilileri, Jandarma Komutanlığı ekipleri, eğitim camiasından isimler ve özel öğrencilerin aileleri katıldı.

Engellilerden Göz Dolduran Gösteri

Özel Eğitim öğrencileri çeşitli halk oyunları, şarkı performansları ve sahne gösterileriyle dikkat çekerken, öğrencilerin samimiyetleri ve salona yaydıkları enerji, etkinliğe katılanlar tarafından da ilgiyle takip edildi. Programda sekizinci sınıf öğrencilerinin kep atma töreni de yapılırken, öğrenciler tarafından okul Müdürü Mehmet Ali Erdur’a yönelik hazırlanan Hababam Sınıfı uyarlaması da dikkat çeken ayrıntı oldu.

Müdür Mehmet Ali Erdur, Engelliler Haftasında önemli etkinliğe imza atan eğitmenlerine teşekkür ederken, yeni bir okul olmalarına rağmen adaptasyon sorunu yaşamadan, kısa sürede başarılı sonuçlar elde ettiklerinin de altını çizdi.

 

(Son Güncelleme: 14 Mayıs 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir