Atık Yağ Projesine Büyük Destek

Atık Yağ Projesine Büyük Destek

Atık Yağ Projesine Büyük Destek

Bitkisel atık yağların doğaya verdiği zararı önlemek ve atık yağların atılmasından kaynaklanacak kirlilikten korunmak amacıyla Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan Atık Yağ Toplama Kampanyası’na vatandaşların desteği giderek büyüyor.

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ‘ın talimatları doğrultusunda yürütülen kampanyaya son olarak Lale Kemal Kılıç İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinden büyük destek geldi.

Bir damlası tonlarca temiz su ve toprağı kirleten atık yağları okullarında biriktiren öğrenciler bu proje sayesinde hem çevreyi korumanın hem de sağlıklı bir gelecek için adım atmanın gururunu duydular.

Proje kapsamında 212 litreye yakın evsel atık yağ toplayan öğretmen ve öğrencilere Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Demir, basketbol, futbol ve voleybol toplarının yanı sıra zeytinyağlı sabun hediye ederek, projeye verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

Öğrencilerle okulun bahçesinde bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Demir, Çevreye ne kadar çok sahip çıkarsak o oranda başarılı oluruz. Atık yağlardan, pillere varıncaya kadar çevreyi kirleten tüm etkenler kanserojendir” dedi. Geleceğe sahip çıkmak için okul çağındaki çocuklara çevre bilincinin aşılanması gerektiğini vurgulayan Başkan Demir, kampanyaya gösterdikleri duyarlılıktan doları tüm öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Çekilen toplu fotoğrafın ardından hediye teslim töreni sona erdi.

(Son Güncelleme: 25 Nisan 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir