İstihdam Seferberliği Otobüsü Gemlikteydi

İstihdam Seferberliği Otobüsü Gemlikteydi

“Burası Gemlik Burada İş Var! İstihdam Seferberliği 2019” kapsamında işverenlere sunulacak olan teşviklerin tanıtılacağı Bursa Valiliği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa İŞKUR İl Müdürlüğü, SGK Bursa İl Müdürlüğü tarafın dan organize edilen otobüs Ticaret ve Sanayi Odası önünde hizmet vermeye verdi.  Oda Yönetim Kurulu üyeleri, otobüsü yerinde ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, Başkan Vekilleri Abdullah Kavlak, Semih Aşkın, Yönetim Kurulu Üyeleri Alaattin Akcan, Şefik Yılmaz,  Meclis Başkanı Hasan Yıldırım yer aldı. Kampanya hakkında sınırlı sayıda işveren  teşvikler ve destekler konusunda bilgi aldılar. Gün boyu Ticaret ve Sanayi Odası önünde kaldıktan sonra İş-Kur hizmet binası önüne hizmete devam etti.

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir, “Burası Gemlik Burada İş var!İstihdam Seferberliği 2019” iş dünyasına büyük destekler sağladığını, bu konuda geniş bilgi almak isteyenlerin Ticaret ve Sanayi Odası’na veya internet sayfasından gerekli bilgileri alabileceklerini söyledi.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir