Zafer Işık; ''Diş Hastanesi Eski Yerine Yapılacak''

Zafer Işık; ”Diş Hastanesi Eski Yerine Yapılacak”

Zafer Işık; ”Diş Hastanesi Eski Yerine Yapılacak”

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, yerel idareler seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut’un ziyaretlerine katıldı.

Genel siyaset ve yerele etkileri ile alakalı değerlendirmeler de yapan Işık, diş hastanesinin yeniden yerine yapılacağını beyan etti. Işık şu ifadeleri kullandı; ”Gemlik Devlet Hastanesinin yapımı sonrasında, diş polikliniği de hastaneye taşınmıştı. Gemlik’te bulunan vatandaşlarımızdan, diş hastanesinin eski yerinde olması ile alakalı talepler geldi. Bizler de, bunu hem Ankara düzeyinde, hem ilde, hem de ilçemizde değerlendirerek, aynı yere yeniden diş hastanesinin yapılması ile alakalı karar aldık.

Vatandaşlarımızın Taleplerine Göre Hareket Ediyoruz

Girişimlerimizi geçtiğimiz haftalarda yaptık. Bugünlerde de, konuyla alakalı önemli dönüşler aldık. Sonuca da çok yakınız. Vatandaşlarımızın taleplerine göre hareket ediyor, buna yönelik girişimlerde bulunuyoruz. Belediye Başkan Adayımız Berkay Bulut ile de talepleri sürekli istişare ediyoruz. Bu uyumun Gemlik’in yararına olacağı aşikârdır.

Gemlik’in ve bölgenin farklı meseleleri ile alakalı değerlendirmeler yapıyoruz. Yakın zamanda farklı atılımları tekrar duyuracağız. Gemlik’in sorunlarını Ankara’ya taşıdığımız dönemde bizlere destek olan ve çözüm konusunda önümüzü açan devlet büyüklerimize de teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu uyumla kazanan 1 Nisan sonrasında da Gemlik olacak” dedi.

(Son Güncelleme: 13 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir