Gazilerden Yılmaz'a Teşekkür Ziyareti

Gazilerden Yılmaz’a Teşekkür Ziyareti

Gazilerden Yılmaz’a Teşekkür Ziyareti

Gemlik Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kadir Tan ve Gemlik’li Gaziler, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Gemlik Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kadir Tan, Gemlik Belediyesi’ni her zaman yanlarında hissettiklerini belirterek “Başkanımız göreve geldiği günden bu yana her zaman bizlere destek olmuş, yanımızda yer almıştır. Bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Başkanımıza ne zaman ulaşmak istesek veya bir talebimizi iletsek, sağ olsun bizleri asla kırmadı ve bizim taleplerimize çözüm bulmak adına çaba sarf etti. Kendisine Derneğimiz, şehit ve gazi yakınlarımız adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Kahraman gazileri ağırlamanın onurunu yaşadığını ifade eden Başkan Yılmaz da, nazik ziyaretlerinden dolayı gazilere teşekkür etti. Türkiye’nin kahraman şehit ve gazilerin sayesinde daima var olacağına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Nazik ziyaretinizle bizleri gururlandırdınız, onurlandırdınız. Sizlere her daim minnettarız. Şehit ve Gazilerimiz için ne yapsak azdır. Kahraman şehitlerimizi minnetle yad ederken, sizlere sağlıklı uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Gemlik Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kadir Tan, günün anısına Başkan Yılmaz’a çiçek takdim etti.

 

(Son Güncelleme: 13 Mart 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir