Sertaslan, “Kentin her bireyini yönetime dâhil edeceğiz”

Sertaslan, “Kentin her bireyini yönetime dâhil edeceğiz”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Gemlik Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyaretinde ortak yönetim anlayışını tabana yayacaklarını ifade ederken, vatandaşların yönetime katılmasının Gemlik’in yararına olacağını da belirtti. Fikir alışverişinin önemine de değinirken, tabana Gemlik’te yaşayan tüm vatandaşların fikirlerini de önemseyeceklerinin altını çizdi.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan ziyaretlerini Gemlik Muhtarlar Derneğiyle devam etti. Sertaslan’a İlçe Başkanı Cemil Acar, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da eşlik etti.

“Yönetimi tabana yayarsak başarı gelir”

Ortak yönetim anlayışının her zaman kentlerin yararı olduğunu ifade eden Sertaslan, “Biz projelerimizi öneri olarak açıkladık çünkü her zaman ben yaptım oldu zihniyetinden uzak duracağız. 65 tane Gemlik’in yararına olan proje önerimiz var. Gemlik her zaman en iyisini hak ediyor. Bizler Gemlik halkı olarak ben yaptım oldu anlayışının çoğu zaman yararından çok zararını gördük. Gemlik her zaman en iyisini hak ediyor” dedi.

“Gemlik Marka Kent kimliğiyle anılacak”

Gemlik’in yıllardan beridir sönük kaldığını ve turizm kimliğinden uzaklaştığını belirten Sertaslan, “Biz Gemlik’i marka kent kimliğine tekrardan kavuşturmak istiyoruz. Körfezimizi eski haline kavuşturarak tekrar balığın merkezi yapmak, işleme merkezlerini elimizden kaçırdığımız zeytini tekrar Gemlik’e getirmek istiyoruz. Bursa’nın kuzey yönlü rüzgâr almayan tek kıyıları olan Manastır’dan – Narlı’ya kadar olan bölgeyi tekrar Eskişehir’in, Ankara’nın vazgeçilmezi yapmak istiyoruz” Gemlik’te istihdam imkânı olarak depoculuk, limancılık ve sanayi bölgesi var. Bizler sepete bir yumurta daha ekleyip, Gemlik’te istihdamı artırıcı faaliyetlere bir de turizmi eklemek istiyoruz. Gemlik’teki gençler turizmin istihdam olanaklarından faydalansın” diyerek sözlerine devam etti.

“Deniz ulaşımı tekrar gündemde”

Özellikle Gemlik’in yaz nüfusunun neredeyse kış nüfusundan üç kat fazla olduğunu ifade eden Sertaslan, “Bizim özellikle deniz ulaşımı söylemimiz seçmeni heyecanlandırdı. Gemlik’ten Kumla, Kurşunlu, Gemsaz gibi bölgelerimize oluşturacağımız deniz ulaşım ağıyla beraber yazın Kumla ve Kurşunlu yollarında biriken trafiği azaltabilir bu bölgelere gelen vatandaşlarında rahatça buralara ulaşmasını sağlayabiliriz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT

OMURGA FITIKLARINA DİKKAT Merhaba sevgili okurlar, bu yazıda pek çok kişinin şikayeti olan boyutuna göre …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir