Gemlik Gençlik Merkezinden 17 Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret
Gemlik Gençlik Merkezinden 17 Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Gemlik Gençlik Merkezinden 17 Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

Gemlik Gençlik Merkezinden 17 Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü vesilesiyle Gemlik Gençlik Merkezi Gemlikli şehitlerimizin ailelerini evlerinde ziyaret ederek şehitlerimizin özel baskılı fotoğrafının da bulunduğu küçük bir hediye paketi sundu.
Gemlik Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Bıçakçı’ nın rehberliğinde Gemlik merkez, Cumhuriyet mahallesi, Kurtul, Engürücük ve Umurbey mahallerinde bulunan şehit aileleri tek tek ziyaret edildi. Evlere girmeden kapıda yapılan ziyaretlerde şehidinin özel baskılı fotoğraf hediyesini alan Aileler duygulu anlar yaşadılar.
P. Er İsmet Armağan ,P. Komd. Er Adil Şeker, J. Er Cem Üner, J. Er Naci Çakır, J. Er Duran Okçu, P. Komd. Er Rüstem Koç, J. Er Muammer Bıçakçı, J. Er Gökhan Aydınlı, J. Er Özcan Yıldırım, P. Uzm. Çvş Toygun Aydemir, Hv. Ulş. Er Şahin Taşkın, Hv. Hv. Ast. Üs. Çvş Mehmet Koray Pınar, J. Ütğm Esat Akbaba , J. Ütğm Esat Akbaba Muh. Er Hüseyin Çatalkaş, , Jan. Er Nezir Erdem, Jan.Kom. Er Mehmet Güngör, Öğretmen Ethem Yaşar’ın aileleri ailelerine yönelik yapılan ziyaretten dolayı Gemlik Gençlik Merkezine çok teşekkür eden Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hüseyin Bıçakçı , ‘Şehitlerimizin ve ailelerinin unutulmaması bizim için son derece önemli bu açıdan sizlerin bu anlamlı güzel ziyaretleri bizleri hem sevindirmiş hem de duygulandırmıştır ’dedi
Şehitlerin ,ailelerinin ve gazilerin devlete ve millete emanet olduğunu ifade eden Bıçakçı ‘Şehitlik en kutsal mertebedir. Şehit ailelerinin de şehit ailesi gurur ve onurunu en iyi şekilde her daim taşımaktalar . Bizler ne yapsak vatan uğruna, bayrak uğruna evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Yaptığınız bu ziyaretle bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimizin yanlarında olduğunuzu gösterdiniz diye konuştu.
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir