GMD’den Kentsel Dönüşüm Ziyaretleri
GMD’den Kentsel Dönüşüm Ziyaretleri

GMD’den Kentsel Dönüşüm Ziyaretleri

GMD’den Kentsel Dönüşüm Ziyaretleri

Gemlik Müteahhitler Derneği heyeti Gemlik Belediyesi’nde Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü kurulmasının ardından belediyeyi ziyaret etti.

Gemlik Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet ERGEN ve yönetim kurulu üyeleri Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep AKIŞ SERİNTÜRK’ü ziyaret ederek yeni oluşturulan müdürlük için duydukları memnuniyeti ilettiler.

GMD Başkanı Ahmet ERGEN; “Hepimizin malumu olduğu üzere 27 Aralık 2017’de çıkarılan Kanun Hükmünde Kararname ile ilçemizin taşınması ülkemiz gündemine gelmişti. KHK sonrası hem halkımız hem de sektörümüz bu durumdan psikolojik ve ekonomik olarak ciddi bir şekilde olumsuz etkilenmişti. Biz GMD olarak KHK’nın akabinde şehrin tüm dinamikleri ile bir dizi toplantılar düzenleyerek, sonucunda ilçemizin geleceği açısından Yerinde Dönüşümün sağlıklı ve uygulanabilir olduğu görüşümüzü ortaya koymuştuk. Bu görüşümüz toplumun geniş kesimleri tarafından da benimsenmişti. Dolayısıyla ilçemizin Yerinde Dönüşümü için hayati önem arz eden bu müdürlüğün kurulması şehrimizde yaşayan tüm insanlar ve sektörümüzün geleceği açısından bizleri memnun etmiştir. Bu müdürlüğün şehrimizin Yerinde Dönüşümü için yapacağı bilimsel, sosyolojik, ekonomik ve diğer çalışmalarında her türlü katkı vermeye hazır olduğumuzun bilinmesini isteriz. Konunun önemine binaen hem destekçisi hem de takipçisi olacağız.”dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı SERİNTÜRK ise “Müdürlüğümüzün kurulmasının hemen ardından yapılan bu ziyaret bizleri memnun etmiştir. Biz de yönetim olarak ilçemizde Ada Bazlı Yerinde Dönüşümü tercih ediyoruz. Bununla ilgili tüm çalışmalar yeni kurulan müdürlüğümüzce yapılacaktır. Uygulamaya geçildiğinde özel sektör temsilcisi olan sizlere çok önemli görevler düşmektedir. Bu kapsamda sizlerle birlikte güzel uygulamalar yapılacağına inanıyoruz.” dedi.

GMD heyeti, Başkan Yardımcısı ziyaretinden sonra yeni kurulan Kentsel Dönüşüm Birim Müdürü olarak görevlendirilen Müge GÜRSOY’u makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

(Son Güncelleme: 28 Ağustos 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir