Bıyıklı; Rantı Değil İnsanı Esas Alıyoruz

Bıyıklı; Rantı Değil İnsanı Esas Alıyoruz

Bıyıklı; Rantı Değil İnsanı Esas Alıyoruz

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ‘Gemlik Kırıkkaleliler Derneği’ne konuk oldu. Dernek başkanı Hamdi Erkazan ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı ziyarette Belediye Başkan Adayı Bıyıklı öncelikle dernek üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu. Ardından, soru cevap şeklinde ilerleyen sohbette Bıyıklı şunları söyledi.

Mecbur hissettirmek hakkına sahip değilsiniz.

“Gemlik halkının önüne iki seçenek sundular ve birinden birisini seçmeye mecbursunuz dediler. Bu yaparken de ‘siz düşünmeyin sadece oyunuzu kullanın sizin yerinize biz düşündük’ dediler. Aslında bunu yaparken, halkı bir şeylere zorladılar, halkın iradesini yok saydılar farkında bile değiller.” Şeklinde konuşan Bıyıklı sözlerini şöyle sürdürdü.

Halkı görmezden gelemezsiniz.

“Bir belediye başkanı, halka danışmadan halkı yok sayarak belediye başkanlığı yapamaz. Sadece kendi egosunu tatmin eder ve birilerinin askeri olur. Biz ise; rantı değil insanı esas alan dürüst belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğiz; çünkü Saadet Partisi’nde yolundan dönmeyen dürüstlükten ödün vermeyen bir kitle var. Bu kitle, şartlar ne olursa olsun sözünden dönmez, bütün haksızlıklara, imkansızlıklara ve engellere rağmen duruşundan taviz vermez. Diklenmeyi değil, dik durmayı bilir. Bu kitle içerisinde hiçbir makam ve menfaat beklemeden tavizsiz gayretle çalışan insanlar var. Ve en önemlisi bu kitle içerisinde Hakk’ı gördüğünde ona sahip çıkanlar, hakka teslim olan insanlar var. Ben ne kadar kendimden eminsem Gemlik halkıda şundan emin olsun; böyle bir kadroyla Gemlik’i yönetmek tüm Gemlik için büyük bir kazanç olacaktır. 1 Nisan sabahına mutlu ve güler yüzle uyanmak hepimizin hakkıdır.” Şeklinde konuştu.

Dr. Adnan Bıyıklı, dernek başkanı ve üyelerine kendilerini misafir etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdikten ve kendilerine teşekkür ettikten sonra ziyaretini noktaladı.

 

(Son Güncelleme: 4 Şubat 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir