Sertaslan, “Kapalı pazar yerinin sorunlarına kulak tıkayamayız”

Sertaslan, “Kapalı pazar yerinin sorunlarına kulak tıkayamayız”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Kapalı Pazar yerindeki esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltının ardından esnafı da gezen Sertaslan, “Kapalı Pazar yerinde çokça sorunlar mevcut, biz bu sorunlara kulak tıkamayacağız. Sorunların çözümü için esnaf ve halkımızından gelen talepleri not aldık bu sorunları çözeceğiz” dedi.

Gemlik’te yaptım oldu zihniyeti ile inşa edilen bu pazar yerinin yaklaşık 24 milyonluk bir maliyetle yapıldığını ve kullanışlı olmadığını da vurgulayan Sertaslan, “Bu pazar yerini haftanın yedi günü kullanarak daha fonksiyonlu hale getireceklerini vurguladı.

Pazar yerinin kullanımda sıkıntı olduğunu da ifade eden Sertaslan, “Türkiye’de kapalı Pazar yeri olan ve yağmur yağdığında tek şemsiye açılan pazar yeri bizim pazar yeri, burası inşa edilirken belediyeyi benim grup başkanlığı yaptığım meclis üyeleri tarafından uyarıldı. Pazar yerinde vatandaşlarımızın da esnafımızın da sorunları dağ gibi birikti. Biz bu sorunlara kulak tıkamadan halkımızın isteği doğrultusunda çözerek vatandaşlarımızın da rahatça alışveriş yapmasını sağlayacağız. Çalışmayan asansör ve yürüyen merdivenleri aktif hale getireceğiz” dedi.

Mesaiye sokakta başlayacağız

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan Pazar alanları vatandaşla başkanın ortak buluşma alanı olacağını ifade ederken, “Vatandaşlarımızın eğer başkanla görüşmek isterse önüne duvar koymayacağız aksine vatandaşlarımız Gemlik Belediye Başkanı olarak beni her gün bir sokakta veya bir caddede görecek. Sabah saat 8.00’de Gemlik’in herhangi bir caddesinde, sokağında veya pazarında mesaiye başlayacağız. Vatandaşlarımız bizi duvarlar arasında değil, dükkanında, sokağında veya caddesinde görecek” dedi

 

(Son Güncelleme: 30 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir