Başkan Sertaslan’dan mesire alanları çıkışı
Başkan Sertaslan’dan mesire alanları çıkışı

Başkan Sertaslan’dan mesire alanları çıkışı

Başkan Sertaslan’dan mesire alanları çıkışı

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, vatandaşların mesire alanlarında daha dikkatli davranmalarını isteyerek kimilerinin buralardaki bank, lavabo ve diğer ortak kullanım alanlarına bilinçli olarak zarar verdiğini söyledi.



Gemlik Belediyesi Ağustos Ayı Meclisi, Cemil Meriç Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Mecliste konuşan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Kumla sahili ile Kurtul ve Cihatlı mesire yerlerinde kimi art niyetli kişilerin tüm Gemliklilerin kullanımına sunulan ortak kullanım alanlarına zarar verdiklerini belirtti. Bu alanların tüm vatandaşların kullanımına ücretsiz olarak sunulduğunu hatırlatan Başkan Sertaslan, verilen zararları tamir etmekten yorulduklarını söyledi.
Yangın tehlikesinin sürdüğü günlerde, yerde değil bankların üzerinde ateş yakanlara rastladıklarını söyleyen Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “Mesire alanlarındaki çeşmeleri değiştirmekten, sökülüp kırılanların yerine yenisini takmaktan yorulduk. Ya bütün mesire alanlarına günde üçer güvenlik görevlisi koyacağız ki öyle bir imkânımız yok ya da vatandaşımız hassasiyet gösterecek. Özür dileyerek söylüyorum, Kumla’da sahilde koyduğumuz sayunma kabinlerini kirletmişler. Gölgelik yaptık, sigara izmaritlerini atmışlar. Delmişler. Her birinin başına görevli mi koyacağız? En sonunda her birini ücretli yapacağız. Herkes ayağa kalkacak. Ya bunu birine vereceğiz, baktıracağız. Ya da vatandaş malına sahip çıkacak. Benim sitemlerim bilinsin istiyorum. Mümkün olduğu kadar dikkat ediyoruz. Özellikle hafta sonları bütün mesire alanlarımız kalabalık oluyor. Kesinlikle söylüyorum, önümüzdeki yıl mesire alanları ile alakalı özel bir çalışma yapmamız lazım. Bedava olsun, vatandaş istifade etsin ama kıymetini bilmeyenler var.”
(Son Güncelleme: )

Hakkında Hurşit TOPAL

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir