Yıldız; Adayımızı Açıklıyoruz… 

Yıldız; Adayımızı Açıklıyoruz… 

Yıldız; Adayımızı Açıklıyoruz…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ‘Belediye Başkanı Aday Tanıtım Programı’ ile alakalı olarak basın açıklaması düzenledi. Başkan Yıldız yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi.

“Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin, yapmış oldukları ittifak neticesinde belediye başkan adayı belirleme süreci halka rağmen devam etmektedir. Söz konusu partiler il il, ilçe ilçe kıran kırana pazarlığa tutuşmuş adeta seçmenin iradesi yok sayılmış genel seçimlerde yaşadığımız kutuplaşmayı yerel seçimlere de yansıtmış olmaktan başka bir şey yapmamışlardır. Yerel seçimleri genel seçim havasına sokmuşlar, sanki devleti yöneten kademelerin ve milletvekillerinin değişeceği havasını yaratarak devletin bekası edebiyatına sarılmışlardır. Bu durum söz konusu partilerin ne kadar çaresiz olduklarını göstermekten başka bir şey değildir.” şeklinde konuşan başkan Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü.

“Bizler ise, Halka hizmeti Hak’ka hizmet’ olarak Milli Görüş teşkilatın mensuplarıyız. Milli Görüş Belediyeciliğini yaşayanlar, rüşvet alanın da vereninde mel’un olduğuna, emanete ihanet edilmediğine, kaynakların israf edilmediğine, liyakatın esas alındığına canlı şahit olmuşlardır. Bizlerde, Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı olarak ‘Halka hizmeti Hak’ka Hizmet’ olarak görecek ve bu düsturla görevini yapacak belediye başkan adayımızı yaptığımız istişareler neticesinde belirlemiş bulunmaktayız. Aday tanıtımımızı 20 Ocak 2019 Pazar akşamı saat 19:30’da Gemlik Ramada Otel’de yapacağız. Bu vesile ile tüm teşkilat mensuplarımızın yanı sıra saygıdeğer Gemlik halkını tanıtma programına davet ediyor saygılarımı sunuyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

(Son Güncelleme: 18 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir