YILDIZ; TÜM KADROLARIMIZLA SEÇİME HAZIRIZ…

YILDIZ; TÜM KADROLARIMIZLA SEÇİME HAZIRIZ…

YILDIZ; TÜM KADROLARIMIZLA SEÇİME HAZIRIZ…

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, hükümetin dün açıklamış olduğu “Baskın Seçim” kararı ile alakalı olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldız, açıklamasında şunları söyledi.
“Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Erken seçim vatana ihanettir’ sözleri kulaklarımızı hala çınlatmasına rağmen, baskın seçim kararı alması yine de bizleri şaşırtmamıştır. Bu kararın alınmasının sebepleri aslında on beş yıl öncesine dayanmaktadır. Görevi aldıkları günden beri; iç siyasetteki kutuplaşma, dış siyasetteki yanlışlar, BOP projesinin İslam Dünyasında açtığı yaralar, özelleştirmeler, borçlanmalar, faiz lobisine kazandırılan milyar dolarlar, ekonomide, eğitimde, sağlıkta, tarım ve hayvancılıkta, uygulamış oldukları yanlış politikalar maalesef ülkemizi bu günlere getirmiştir.
Cumhur ittifakının açıkladığı tarih erken seçim değil baskın seçim tarihidir. Bu seçim tarihi AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın ne kadar paniklediğinin işaretidir. Uyum yasaları bile çıkmadan açıklanan bu tarih, paniğin ve tükenmişliğin göstergesidir. Lisan-ı hâl ile diyorlar ki; ‘bizim ülkeyi artık 2 ay bile yönetebilecek gücümüz yok.’ Saadet Partisi olarak baskın seçim tarihi alınmasını biz bu şekilde yorumluyoruz.” Dedikten sonra sözlerini sürdüren Yıldız
Saadet Partisi olarak kardeşlik vazifemizi yerine getirerek her defasında kendilerini uyardık. Aldıkları ve uyguladıkları kararların ülkemize zarar verdiğini dile getirdik. Denizin bittiğini uçuruma sürüklendiğimizi söyledik; ama dinletemedik. Sonuçta, sözlerimize kulak asmayan iktidar, uygulamış olduğu yanlış politikalarla gerek ülkemizde gerek bölgemizde sorunların çığ gibi büyümesine neden oldu. Şimdi ise, dün açıklamış oldukları baskın seçim kararını; Türkiye işgal altındaymış ve kurtuluş savaşı veriyormuş gibi hava yaratarak meşrulaştırmaya çalışıyorlar. Bilge Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu’nun da dediği gibi ‘15 yıldır bu ülkeyi siz yönetiyorsunuz ve ülkeyi bu hale siz getirdiniz. Şayet bir kurtuluş savaşı yapılacaksa, bu sizden kurtulmanın savaşı olacaktır.’ Şeklinde konuşan Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü.
“Bilge Başkanımız bu kararı biliyordu; Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu, 2017 yılı Ağustos ayı içerisinde yapmış olduğu basın açıklamasında, hükümetin ‘Baskın Seçim’ kararı alacağını açıkça dile getirmişti. Bu nedenle teşkilat olarak 6 aydan beri seçim çalışmalarına hız verdik ve bu doğrultuda çalıştık. Bilge Başkan Temel Karamollaoğlu bilgisi, deneyimleri ve ilkeleri ile Saadet Partisi’nin genel başkanıdır ve Saadet Partisi’nin her ferdi genel başkanının kişiliğinden feyz almaktadır.
Sonuç olarak bilmenizi isterim ki; Saadet Partisinin tüm kadroları ve teşkilatları seçime hazırdır. Bu iktidar vakti zamanında sayın Devlet Bahçeli’nin aldığı erken seçim kararıyla gelmiş şimdi ise yine Devlet Bahçeli’nin aldığı ‘Baskın Seçim’ kararıyla gidecektir.” Diyerek sözlerini noktaladı.



(Son Güncelleme: 19 Nisan 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir