Işık; '''Bulut Cumhur İttifakına Hayırlı Olsun''

Işık; ”’Bulut Cumhur İttifakına Hayırlı Olsun”

Işık; ”’Bulut Cumhur İttifakına Hayırlı Olsun”

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut ile alakalı değerlendirmelerde bulundu. Bulut’un Cumhur İttifakının yapısına uygun bir isim olduğunun altını çizen Işık, Gemlik’te önümüzdeki dönem adına umutlu olduğunu da ifade etti.

Zafer Işık sözlerine şu şekilde devam etti; ”Cumhur İttifakı, 15 Temmuz hain darbe süreci sonrasında kurulmuş vatan ve millet sevgisinin, Türkiye’nin bekasının tezahürüdür. Diğer oluşumlar gibi masa başı bir ittifak değildir. İttifakın gücünün yerel seçimlere de yansıması bizler kadar vatandaşlarımızı da memnun etmiş ve ittifak karşılık bulmuştur. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve MHP teşkilatlarına bu anlamda, ülkemiz adına ne kadar teşekkür etsek azdır.

Gemlik’te Genel Merkezimizin değerlendirmeleri sonrasında belirlenen Berkay Bulut, Cumhur ittifakının yapısını temsil edebilecek niteliklere sahiptir. Adaylığının açıklanmasının ardından da beklenenin üzerinde bir coşku ile karşılanmıştır. Ak Parti ve MHP tabanında yaşanan heyecanın karşılığını vermek zorundayız.

Gemlik Bizler İçin Değerli

Gemlik bizler için değerli bir ilçe. Bu nedenle Gemlik’e özel ilgi gösteriyoruz. Merkezi hükümetin, Büyükşehir Belediyesinin ve Gemlik Belediyesinin uyumu, Gemlik adına önemli kazanımların başlangıcı olacaktır. İlçe Başkanımız Yaşar İslam, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz, Belediye Başkan Adayımız Berkay Bulut ve bizlerin katkılarıyla, Gemlik hak ettiği pek çok kazanımı da elde edecektir. Seçim çalışmaları ve 31 Mart sonrasında da vatandaşlarımızla iç içe, gönül kazanarak çalışmalar yapacağız” dedi.

Çalışmalarda Yer Alacağım

Işık Meclis çalışmalarının tamamlanmasının ardından kendisinin de çalışmalarda yer alacağının altını çizerek; ”Gemlik’te vekillik sürecimizle başlayarak vatandaşların taleplerini dinledik, çeşitli eksikleri de tamamladık. Saha çalışmalarımızda da aynı şekilde yer alacağız. Bizim projelerimiz vatandaşın isteklerine dayalı olacak. Asla masa başı projeleri benimsemeyeceğiz. Vatandaş, sokağında veya mahallesinde ne istiyor? Bunu iyi etüt edecek, çalışmalarımızı bu yönde yapacağız.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ söylemini uygulayacak olanlar bizleriz. Bu söylemin hakkını vererek yapacağımız çalışmalarda, halkımızın da teveccühünü kazanacağımızı biliyoruz. Gemlik’te Cumhur ittifakına olan tecevvüh, Cumhur İttifakına Gemlik Belediyesini kazandıracaktır” şeklinde konuştu.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir