CHP Adayı Sertaslan'dan Gazetemize Ziyaret

CHP Adayı Sertaslan’dan Gazetemize Ziyaret

  CHP Adayı Sertaslan’dan Gazetemize Ziyaret

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı  Uğur Sertaslan, gazetemizi ziyaret ederek Gazetemiz sahibi ve genel yayın yönetmeni Hurşit Topal ile bir araya geldi. Sertaslan, 31 Mart yerel seçim çalışmaları konusunda da bilgiler verdi.

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, 31 Mart’ta seçildiklerinde CİUS AVM’yi Belediye binası yapacaklarını, belediyenin olduğu sosyal yaşam merkezini de dernekler yerleşkesi olarak kullanacaklarını açıkladı.

Sertaslan, “Gemlik halkı bize inansın, bizim Gemlik halkına inandığımız gibi. Bizim arkamızda olsunlar yeter. Çoğulcu  akılla, daha yaşanabilir, daha çağdaş bir Gemlik’i hep birlikte inşa edeceğiz.  Bağımsız Gemlik Üniversitesi, ilçenin bütün çocuklarını, gençlerini ve halkını kapsayacak çağdaş kütüphane, Fen Lisesi, tüm mahallelere yönelik yatırım projelerini de anlatan Uğur Sertaslan, Gemlik Spor’un  üçüncü lige çıkması için ne gerekiyorsa yapacaklarını” söyledi.

Sertaslan, Pazar günü Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey’in de katılacağı gençlik programı ve sucuk ekmek ikramına toplumun herkesimini davet etti.

 

(Son Güncelleme: 17 Ocak 2019)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir