AK Parti Gemlik'te Yiğit İle Devam Dedi
AK Parti Gemlik'te Yiğit İle Devam Dedi

AK Parti Gemlik’te Yiğit İle Devam Dedi

AK Parti Gemlik’te Yiğit İle Devam Dedi

Gemlik AK Parti’de 14 Mart tarihinde yapılacak olan 7.Olağan Genel Kurul öncesinde AK Parti Gemlik  ilçe başkanı Şamil Yiğit ile devam kararı alındı.

AK Parti Gemlik İlçe Başkanı Şamil Yiğit, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman’ın Başkanlık ettiği, AK Parti Bursa İl Koordinatör milletvekili Muhammet Balta’nın katılım sağladığı AK Parti İlçe Başkanları İstişare Toplantısı Bursa İl Başkanlığında gerçekleşti.

Şamil Yiğit ile devam

Kongreler öncesinde gerçekleşen toplantıda Genel Merkez kararları da ilçe başkanlarına tebliğ edildi. Buna göre Ak Parti Bursa’nın 17 ilçesinde İnegöl, Kestel ve Nilüfer İlçe başkanları ile yola devam etmeme kararı alırken, diğer ilçelerde ise mevcut ilçe başkanları ile yola devam edileceği belirtildi. Buna göre AK Parti Gemlik  ilçe başkanlığı kongresi öncesinde alınan karar doğrultusunda Şamil Yiğit ile yola devam edileceği belirtildi.

Kongre 14 Mart’ta

Öte yandan daha önce AK Parti Bursa il başkanlığının aldığı karar doğrultusunda Gemlik  İlçe kongresinin 14 Mart tarihinde yapılması kararlaştırılmıştı.

AK Parti Gemlik Belediye Meclis üyesi olan Şamil Yiğit 21 Haziran 2019’da ilçe başkanlığına atanmıştı.

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını

Ata Mahallesinde ev yangını Gemlik Ata mahallesinde meydana gelen ev yangınında bir binanın çatısı alevlere …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir