Gemlik Belediyesinden Mobil Anket

Gemlik Belediyesinden Mobil Anket – Halk İle El Ele Katılımcı Belediye

Geride kalan dönemde Gemlik Buluşuyor, Belediye Yanınızda, Başkan Aranızda ve Çay-Simit-Sohbet gibi programlarla katılımcı, sosyal ve hesap verebilir belediyecilik anlayışı gereği hizmetlerine halkın fikrini alarak yön veren Gemlik Belediyesi, son olarak uygulamaya koyduğu mobil vatandaş anketi ile çalışmalarını kamuoyuna sunuyor.

Mobil anket sistemi ile vatandaşlara, “Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın hangi projelerinden haberdarsınız? Gemlik Belediyesi’nin günlük mali tablolarının kendi web sitesinde yayınlandığını biliyor musunuz? Klimalı duraklar, ücretsiz Wi-fi noktaları, çocuk parklarında ki kamera ve aydınlatma hizmetlerinden memnun musunuz?” gibi soru ve bilgilendirme SMS’leri gönderiliyor. Bu kapsamda ankete katılan vatandaşların memnuniyeti ölçülerek belediye hizmetleri oylanıyor.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, insan odaklı hizmet anlayışının belediyeciliğin temelini oluşturduğuna dikkat çekerek, “Yapacağımız tüm çalışmalarda hemşehrilerimizin görüş ve önerilerini esas alıyoruz. Ortak akıl ve kolektif çalışmayla Gemlik’imizi her geçen gün daha modern bir kent haline getiriyoruz” dedi. Kamu kaynaklarını ve belediye imkânlarını kuruşu kuruşuna Gemliklilerin hizmetinde kullanmaya gayret ettiklerine vurgu yapan Başkan Yılmaz, Katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayışı çerçevesinde hayata geçirilen projelerle yaşam kalitesi yüksek ve daha modern bir Gemlik için çalışmalara devam ettiklerini kaydetti. Her gün sahada vatandaşlarla birlikte olduklarını dile getiren Başkan Yılmaz, “Haftanın yedi günü sahada yapılan hizmetleri inceliyor yerinde gözlem yapıyoruz. İncelemelerimiz esnasında hizmetin yapıldığı mahallemizin muhtarı ve hemşehrilerimizle bir araya geliyor, yapılan hizmetleri değerlendiriyor, istişareler gerçekleştiriyoruz. Sorunları kalıcı olarak çözmek adına her mahallemizde vatandaşlarımızla buluşmaya özen gösteriyoruz” dedi.

 

 

(Son Güncelleme: )

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi

Seçmen İki Tarafa da Sorumluluk Yükledi Bana göre, 31 mart seçimlerinin çok kısa analizi şöyledir. …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir