Işık; ''Gemlik İçin Tarihi Fırsat''

Işık; ”Gemlik İçin Tarihi Fırsat”

Işık; ”Gemlik İçin Tarihi Fırsat”

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yerel idareler seçimleri ile alakalı açıklama yaptı. Son dönemde bütçe görüşmelerinden dolayı fazla bölgeye gelemediğini ifade eden Gemlikli milletvekili Işık, kendisinin milletvekili olması, il başkanının ve Bursa Büyükşehir’in Gemlik’e olan yakınlığı ve Gemlik’te 31 Mart sonrasında seçilecek Ak Partili Belediyenin, Gemlik adına yapılacak önemli işlerin en önemli saç ayağı olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanımız Var Ve Hizmetler Devam Ediyor

Seçim dönemine girilmesine rağmen Gemlik’te bir belediye başkanı bulunduğu ve hizmetlerin aralıksız devam ettiğini ifade eden Milletvekili Işık; ”Gemlik Belediye Başkanımızla önemli bir ivme kazandı. Bir yandan belediye çalışmaları, bir yandan Bursa Büyükşehir’in Gemlik’te yatırım yapmak adına çalışmaları Gemlik’e önemli değerler kazandırdı. Aynı zamanda bizim de Gemlik’in evladı olarak milletvekili seçilmemiz, Gemlik’in işlerini daha da artıran etken oldu. Yeni dönemde de, Gemlik Ak Partili Belediye tarafından yönetilecektir. Gemlik’te seçim öncesi ve sonrasında hizmet yağmuruna tutulacaktır.

Bilindiği gibi Belediyenin önemli icraatlarının yanı sıra merkezi hükümet ile Gemlik’e yakışır bir devlet hastanesi açıldı. Kumla’da bölgenin su ihtiyacını karşılayacak önemli bir baraj yapılıyor. Uyum ve ahenk içinde devam eden hizmetlerde de kazanan Gemlik oluyor ve olmaya da devam edecektir” dedi.

İmar Ve Dönüşüm Sorun Olmaktan Çıkacak

Gemlik’te sürekli gündeme gelen dönüşüm ve imar durumları ile alakalı da bilgilendirme yapan Ak Parti Milletvekili Zafer Işık; ”Gemlik’te sonuca ulaşmak üzere olduğumuz Kuzey İmar Planları konusunda bütçe görüşmelerinin ardından önemli adımlar atacak, sorunu çözeceğiz. Aynı zamanda Kentsel Dönüşüm ve Yerinde Dönüşüm konusunda da, vatandaşların ve uzmanların görüşlerini alarak yol izleyeceğiz. Bu dönemki önceliğimiz ‘katılımcı belediyecilik’ olacak. Ak Parti’den aday olan arkadaşımız, 31 Mart’tan sonra tüm Gemlik’in Belediye Başkanı olacaktır. Parti veya siyasi görüş ayırt etmeksizin, tüm görüşlere açık olacak, Gemlik’in önceliklerini gözetecek, vatandaşlardan fikirler alarak hizmet yağmuruna bugün olduğu gibi devam edecektir.

Yeni İstihdam Sahaları

Gemlik işsizlik konusunda pek çok ilçe gibi sorunlar yaşamasa da, belli noktalarda ihtiyaçları olan bir ilçe. Gemlik’te yakın zamanda faaliyete geçecek ve çeşitli uygulamalarla kazandırdığımız alanlar sonrasında önemli bir istihdam sahası oluşacaktır. Ciddi bir sayıya ulaşacak fabrika ve iş yerlerinin önceliklerinin de Gemlik, ardından da bölge olmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Tarım Komisyonunda Olmam Büyük Şans

Gemlik Zeytini ve tarım ile alakalı da görüşlerini beyan eden Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, ”yapılacak olan tesisleşme sonrasında Gemlik zeytin konusunda yeniden ivme kazanacaktır. Gemlik zeytininde ürün başına destek yoktu. Yeni dönemde de bu anlamda girişimlerimiz olacak. Ürüne destek verilmesi adına da çalışacağız. Desteği de kısa sürede alacağımıza inanıyoruz.

Büyük Hizmetler İçin Tarihi Fırsat

Bütçe görüşmeleri sonrasında da, çok özlediğim Gemlik’te sahada olacağım. Belediye Başkan Adayımıza, bugün de olduğu gibi destek vererek, Gemlik’in önerilerini de bu dönemde de Ankara’ya aktarmaya ve çözüm yolları bulmaya devam edeceğim. 31 Mart Gemlik için tarihi bir fırsat. Ankara’da Gemlik’ten bir milletvekilinin olması Gemlik’e hizmetlerin daha hızlı gelmesini sağlarken, Gemlik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesinin de uyumuyla, Gemlik önümüzdeki dönemde de hizmetin merkezi olacaktır. Yakın zamanda, Gemlik’te yaşanan pek çok eksikliği bir daha yaşamamamız için, genel merkez, büyükşehir ve ilçe belediyesi uyumunun öneminin farkındayız. Gemlik halkının da böyle önemli bir fırsatın değerini bileceğine inanıyoruz.

Milletvekili seçilmem öncesi ve görev yaptığım süreçte, bana her zaman destek olan Gemlik halkına teşekkür ediyorum. Düşüncesi, siyasi fikri ne olursa olsun, Gemlik’ten gelen her kişi ve öneriye açık oldum. Gemlik’in evladı olarak üzerime düşen vazifeyi de en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum. Biz Gemlik ile daha güçlüyüz” dedi.

(Son Güncelleme: 19 Aralık 2018)

Hakkında Gündem Haber Ajansı

Ayrıca Kontrol Edin

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu'daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular.

Özel Leyla Işık Anaokulu öğrencileri Kurşunlu’daki yaşlı konuk evine ziyarette bulundular. Okul yöneticileri, “öğrencilerle birlikte …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir